Abdul Kader Keita Galatasaray 'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Abdul Kader Keita Galatasaray 'da

yav arkadaslar utanarak soruyorum ama kim bu emena yav, 1. sayfadan beri ismi gecip duruyor?

Arkadaşlar eziklerin söylediklerine bakmayın siz. 31 aralık 2006'da bu Keita'nın F5 ile adı geçmiş ve ne yorumlar yapmışlar buyrun okuyun..

https://forum.antu.com/KonuOku.aspx?gID=48&fID=116&kID=458&sayfa=7

Edit: Şuan Antu kapanmış:D Anlam veremedim neden kapadılar acaba? Neyse açılınca bakarsınız.. Haa bu konuyu silerlerse de yapıcak bişey yok. Kendi ezikliklerini eziklikle örtmeye çalışırlar sadece..

:m26::m26::wave::wave: Ezikler işte :D

Arkadaşlar eziklerin söylediklerine bakmayın siz. 31 aralık 2006'da bu Keita'nın F5 ile adı geçmiş ve ne yorumlar yapmışlar buyrun okuyun..

Edit: Şuan Antu kapanmış:D Anlam veremedim neden kapadılar acaba? Neyse açılınca bakarsınız.. Haa bu konuyu silerlerse de yapıcak bişey yok. Kendi ezikliklerini eziklikle örtmeye çalışırlar sadece..

Şunu devamlı yazayım ki tüm dünya görsün şu eziklerin ne mal olduğunu :o

hahahaha konusurken agzınız suyu akıyomustu hemen kıvırmaya basladınız bu baslıgı bugun çöpe koyarlar :D

https://www.youtube.com/watch?v=Z1Mxn-kxnn4

Şu videodan izlediğim kadarıyla çalımları mükemmel ve hep ayak ucuyla çalum atıyor,ligde işi çok zor bizim ligdeki KASAPların onu biçme olasılığı çok yüksek çalımı kendine yediremeyen bir Ş...siz ayağını kırmasa iyidir....:(:(

Arkadaşın biri 2 temmuzda transferler başlar geçen seneki gibi demişti tebrik ediyor tahminlerinin devamını diliyorum.

bonserviz ücreti ne kadar vermişik açıkandımı ?

Arkadaslar Keıta nın takma ismi "Popito"

yönetim yine bekletti bekletti bekletti ama turnayı gözünden vurdu.yönetime helal olsun.keita müthiş bir isim.tam aradığımız isim

Yalnız şu Keita hakkında yaptıkları yorumlar süpermiş :D Adamlar ilk başta mükemmel deyip şimdi kötülüyorlar.. Zeka,mantık?? Neden bazen böyle şeyler arıyoruz onlarda anlayamıyorum :D

kedi ile ciğer ilişkisi işte onlarınki de ... napsınlar abisi :D

Kuşlardan şu parçaları duyabiliriz artık. :D:D

"Kader diyemezsin sen kendin ettin"

"Bana kaderimin bir oyunu mu bu ?"

"Kaderimde bu da mı vardıııııııııı ?"

arkadaslar 4-3-3 sistemi tercih edicekse Rijkaard, ki öyle olacak, mutlaka iyi bir stoper almaliyiz. Gökhan-Servet ile göbekte inanin canimiz cok yanar. Neil gelse iyi olurdu.

Ama mutlaka uzun boylu olmayan, azcik teknik, geride oyun kurabilecek, stopere ihtiacimiz var kanimca.

bonservisine 7 milyon euro kendisine de 2.2 milyon euro ödencekmiş inşallah hayırlı olur yönetimi de tebrik etmek lazım kimse keita ismini söylememişti...

arkadaslar 4-3-3 sistemi tercih edicekse Rijkaard, ki öyle olacak, mutlaka iyi bir stoper almaliyiz. Gökhan-Servet ile göbekte inanin canimiz cok yanar. Neil gelse iyi olurdu.

Ama mutlaka uzun boylu olmayan, azcik teknik, geride oyun kurabilecek, stopere ihtiacimiz var kanimca.

katılıyorum.

Evet doğru göbekte sıkıntı çekeriz çünkü orda gökhan zan var iyi bir stopere ihtiyaç var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt