Abdul Kader Keita Galatasaray 'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Abdul Kader Keita Galatasaray 'da

Anasını satayım Ntvspor öyle bir veriyor ki haberi sanırsın brezilya 3. liginden Maldonado'nun kardeşini transfer ettik. Lyondan bunu aldı, 1 gol attı hiç asist yapamadı sıradaki haber..

İnsan der şöyle Galatasaray transferde bombayı patlattı. 7 milyon euro karşılığında Lyon'un Fildişili Yıldızı Abdul Kader Keita'yı transfer etti diye.. Fener olsa bas bas bağırırsınız köpekler..
Fener transfer yapsa 2-3 gün ilk haber olarak geçerler o derece yani..

offff ya süper bir oyuncu aldık, GALATASARAY'ımıza hayırlısı olsun.

HoşGeldin Kader Keita....

Kader Keita ayak hassasiyeti, tekniği, sürati, dengesi, fiziği neredeyse kusursuz bir oyuncu. Şöyle ki; Yattara'nın 2 gömlek üstüdür....

Kader Keita Yorumları:

https://lambuja.blogspot.com/2009/07/kader-keita-galatasarayda_02.html

Kader Keita Golleri;

https://www.esoyle.com/2009/07/02/abdul-kader-keita-golleri/

Kader "popito" keita!!! ne adam mış be, peynir ekmek yer gibi adam yiyo. çalımları mükemmel, dribling e çıktıgında fırtına çıkıyore... fazla golleri yok ama 2-3 adam çalımlayıp assist yapsa t.s.l de assist kralı olur...:f50::f50:

Bu adamın Formasını kesin alıcammm...:007: Tebrikler Haldun abi, Çok bekledik ama bu adam için beklenirdi zaten ünlü iyi bir adam alacagımızı biliyordum...

Arkadaşlar kuru gürültüyle iş bitmiyor. Biz Galatasaray taraftarlarına düşen yeni formalara çıkınca elimizden geldiğince kendimize kardeşimize eşimize dostumuza forma alıp arkasına Keita yazdırıp destek vermek düşüyor..Yönetimimiz bizim için herşeyi yapmaya çalışıyor bizim de destek olmamız lazım..Benden en az bir normal birde yeğene küçük forma sözü..Klubümüze katkı sağlayalım..

Karim Benzema'yı almak : 35 Milyon €

Kaka'yı almak : 65 Milyon €

Cristiano Ronaldo'yu almak : 94 Milyon €

Uykudan kalkınca "Kader Keita Galatasaray'da" yazısını görmek : Paha biçilemez

1702__193keita-gsda.jpg

Ama birsey var, butun lyonlular sevinde bu habere. 10 milyon kaybettiler ama halen seviniyorlar ben anlamadim.

forum burda : https://forum.olweb.fr/showthread.php?t=140343

Sevinmesi normal Lyon'a yüksek bonservis bedeliyle geldi ve sürekli sakatlığından dolayı devamlılık getiremedi. Keita Türkiye ligi için çok kaliteli bir oyuncu aynı zamanda teknik.

Mesela Lincoln başka bir takıma gitse bizde kurtulduk gibi cümleler kurarız. :)

Ahanda Keita'yı almışız :D abovv keske o kadar içmeseydim dün, anca bu saatte kalktım tüh millet çoktan muhabbetini yapmış :D

pek izlemedim Keita'yı, iyi para vermişiz 7 milyon..

18milyona aldıkları bi oyuncuyu 7 milyona neden satar bi kulüp, vardır bi bildikleri, hele ki Benzema'yı 35e yollayıp paraya ihtiyacı yokken yaptılar bunu..

7milyon patlamaz umarım, hakkını verir..

Ama sağ kanat lazımdı takıma burası kesin..

Beyler yeri degil ama bu özerle topuzun transfermarkttaki degeri ne kadar azmis ya.

Fener harbiden acayip bir kazik yemis.

Hayir benimkisi kesinlikle kiyaslama degil. Demin bir fenerli baska bi forumda kiyaslama yapiyorduda bende merak ettim fiyatlarina baktim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt