Abdul Kader Keita Galatasaray 'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Abdul Kader Keita Galatasaray 'da

Ya Lyon alacağı parayı bilmiyor ya da Türk kaynakları sallıyor.Lyon kendi sitesinde 8,5 + performansa göre 500 bin euro derken,7 diyen kaynaklar neye dayanarak 7 diyor merak ediyorum.

Bonservisi 7M miş..4 yıllık Ödeme olacakmış.Oyuncuyada 2.2 verilecekmiş..Bence gayet iyi miktar..Taksit oldugu için vade vurmuş..Peşin alsa idik lyon indirim yapardı:D:D:D

Kredi kartı gibi oldu hahaahaha:D

bonservıs 7 degıl 9 mılyon avrodur o kesin

Harun en çok senin CO ve Babel hastalıklarını özlerim herhalde.Babel olmadı ama Keita'da süperdir hani.Gerçi beş ay çabuk geçer.

Daha senle Keita muhabbeti yapacağız :)

Keita'da iyidir be renkdaş:).Unutma beni askerde yeter:).Sayılı gün çabuk geçermiş:).Keita muhabbeti yapacağız ama onun dışında daha ne futbolculara bağlanacağız;):):).Renkdaşım umarım kazasız belasız bir askerlik geçirirsin;).Diğer askere gidecek renkdaşlarım içinde geçerli;).

osman tamburacının yazısını okudumağzından yel alsın 2. lincoln olursa şaşırmayın diyor pekte karamsar konuşmuş ama camiamıza hayırlı olsun umarım baroş gibi patlar bizde

osman tamburacının yazısını okudumağzından yel alsın 2. lincoln olursa şaşırmayın diyor pekte karamsar konuşmuş ama camiamıza hayırlı olsun umarım baroş gibi patlar bizde

o yazılarını fotomaçvari yazmaya başladı tutturamadı ya şimdi keitayı yönetime hesapta çok yakın haldun üstünelle paso telefonda ya ...

yalandan mok atıyor transfere işte :rolleyes:

Tanburaci işkembeden sallıyo paso o adam fenerlinin teki! Uyuz oluyorum ona!

Tanvuracı Schneider ne oldu onu söylesin.. 37 yaşında adamı G.Saray ilgileniyor diye 50 kere yazdı aptal mıdır nedir.. 30 yaşında falan sanıyor o adamı..

7 yi geçtim 8 9 10 her neyse çokmu arkadaşlar böyle bir adama ezikler topuza 10 m euro veriyo kendisine de senelik 2.3 duysa zaten Keita ben o paraya oynamam der:D

Tanburacıda transferi bilemedi şimdi laf atıyor.:D

Kaderden daha mesaj yokmu ya merahab cimbom felan dememismi daha :)

Bir iki yerde sakat falan diye okudum doğru mu ki acaba?.Böyle bir duyum aldınız mı ?.

Sakatligi yoktur ben öyle bi haber okumadim. Sadece fenerlilerin camur yorumlarini okudum sakatlik olayini.

az önce videosunu izledim mükemmel çalım atıyo,ben böylesini görmemiştim.delik deşik ediyor savunmaları,gol vuruşuda süper.yönetim büyük iş yapmış.

Videolara Baktigimizda kaliteli birine benziyor, Galatasarayimizda basarili olacagina inaniyorum.

Başarılı kesinlikle olucaktır eminim... Nedeni basit.

fenev zenci sevev :D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt