Abdul Kader Keita Galatasaray 'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Abdul Kader Keita Galatasaray 'da

merhaba arkadaslar aranıza yeni katılan biri olarak ilk olarak keita transferinin camiamıza hayırlı olması diliyorum.

lyon'un resmi internet sitesinde yapmış olduğu açıklamaya göre keita'nın bonservisi 8.5 euro olarak açıklanmış ve eğer keita Galatasaray'da başarılı olursa 500.000 euro artı para ödeceği bilgisine yer verilmiştir.

merhaba arkadaslar aranıza yeni katılan biri olarak ilk olarak keita transferinin camiamıza hayırlı olması diliyorum.

lyon'un resmi internet sitesinde yapmış olduğu açıklamaya göre keita'nın bonservisi 8.5 euro olarak açıklanmış ve eğer keita Galatasaray'da başarılı olursa 500.000 euro artı para ödeceği bilgisine yer verilmiştir.

Hoşgeldin, umarım forumda iyi vakit geçirirsin..

ya valla anlamıyorum. bazı arkadaşlar yok "sakat mı" yok uyum "sağlar mı" yok "çok mu para verildi" gibilerinden konuşmaya başlamış. ya bi durun adam daha sabah açıklandı keyfini çıkartın kuşluk yapmayın. sakatta olabilir (bkz. kewell) sakat olmaya da bilir ama burda sakatlanabilir (bkz. linde) uyum da sağlayabilir veya sağlayamayabilir (bkz. real madrid dahi ronaldo ve kakanın uyuşamayabileceğini konuşuyor) çok da para vermiş olabiliriz; e napalım paramız var veriyoruz :)

bunları bırakalım ve herşeyi iyi olacak gibi düşünelim. iyi olucağından da emin olalım bence..

benim amacım sadece bilgilendirmekti bonservis hakkında dikkat edersen pahalı aldık falan demedim

Bu başarılı olursa 500 bin daha verilecek olayını çözemedim bir yerde avrupada başarı elde edilirse yazıyordu ? bu adam avrupa maçlarında pek fazla oynamasa takım başarılı olsa gine verecekmiyiz ? bu ne saçma bir madde

Benim bildigim 10 golu filan geçerse + para daha verilir :D

Bu başarılı olursa 500 bin daha verilecek olayını çözemedim bir yerde avrupada başarı elde edilirse yazıyordu ? bu adam avrupa maçlarında pek fazla oynamasa takım başarılı olsa gine verecekmiyiz ? bu ne saçma bir madde

Benim bildigim 10 golu filan geçerse + para daha verilir :D

Herhalde uefayı falan alırsak vereceğiz 500ü.Kazanalım tüm içkiler benden gibi birşey olmuş bu.

Cok fazla mesaj olmus burda donup okumaya baslasam sabah olur herhalde :)

Keşke oyuncuya ücretinin belli kısmını başarısına göre verseydik.. Mesela 2.2'nin 400 bini 5 gol 10 asisti geçince verilebilirdi.. Ama gerçi yabancı oyuncuları böyle maddeler kullanarak getirmek çok zor..

ya valla anlamıyorum. bazı arkadaşlar yok "sakat mı" yok uyum "sağlar mı" yok "çok mu para verildi" gibilerinden konuşmaya başlamış. ya bi durun adam daha sabah açıklandı keyfini çıkartın kuşluk yapmayın. sakatta olabilir (bkz. kewell) sakat olmaya da bilir ama burda sakatlanabilir (bkz. linde) uyum da sağlayabilir veya sağlayamayabilir (bkz. real madrid dahi ronaldo ve kakanın uyuşamayabileceğini konuşuyor) çok da para vermiş olabiliriz; e napalım paramız var veriyoruz :)

bunları bırakalım ve herşeyi iyi olacak gibi düşünelim. iyi olucağından da emin olalım bence..

Kuşluk yapmıyorum ve yapmıyoruz yorumlarınıza biraz dikkat edin.Sadece bir yerde büyük ihtimal bir fener'li yorumunda gördüm aklımda kaldı hatırlayamadığımdan yazdım.Kimsenin kuşluk yaptığı yok böyle bir ithamda bulunamazsınız!!!!!.

Keita Afrikaya gittimi Serdar Eylik oynar onun yerine :D

Kanatta son derece süratli bir futbolcu olduğunu biliyorum. Adam fireni patlamış kamyon gibi gidiyor kanattan, durdurabilene aşkolsun, inşaallah nazarımız değmez adama..:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt