Abdul Kader Keita Galatasaray 'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Abdul Kader Keita Galatasaray 'da

deshet bi oyuncu aldik...güclü hizli teknik tam bize göre ! pek iyi olmayan sag kanat´imiz artik güclendi...

Adnan Polat

ve

Haldun Üstünel

müthis isler yapiyor

Galatasaray´miza cok yakisiyor ikizide!!!!

arkadaşlara şu fotoya bir bakın

konu hakkındaki ilk yorumu bu saatte yapabileceğim ancak..öncelikle taraftaramıza klubumuze yonetımımıze kısaca tum camıamıza hayırlı olmasını dılıyorum umarım karıyerının en ıyı sezonlarını armamız altında gerceklestırır..

futbolcu hakkındakı yorumlarıma gelırse nacızane fikrim şöyledir.madem bonservisi elinde olmayan bir adam almısız.ve 8.5 m £ gıbı bır fıyat karsılıgında anlasmısız keske babel veya Quresma ıkılısınden bırı gelseydı dememek ınsanın ıcınden gecmıyor. tabı bu futbolcuların turkıyede futbol oynama gıbı bır dusuncede olmak ıstemelerını varsayarak..

10 numara 5 yıldız transfer yönetime helal olsun...bu durumda ideal kadroda kewell yedek gibi duruyor... bakalım nasıl olucak

konu hakkındaki ilk yorumu bu saatte yapabileceğim ancak..öncelikle taraftaramıza klubumuze yonetımımıze kısaca tum camıamıza hayırlı olmasını dılıyorum umarım karıyerının en ıyı sezonlarını armamız altında gerceklestırır..

futbolcu hakkındakı yorumlarıma gelırse nacızane fikrim şöyledir.madem bonservisi elinde olmayan bir adam almısız.ve 8.5 m £ gıbı bır fıyat karsılıgında anlasmısız keske babel veya Quresma ıkılısınden bırı gelseydı dememek ınsanın ıcınden gecmıyor. tabı bu futbolcuların turkıyede futbol oynama gıbı bır dusuncede olmak ıstemelerını varsayarak..

arkadaşlar olayın bir de diğer tarafını düşünsek mesala Arda su an katar'dan teklif gelse ne yapar? sonucta bizim ligimiz avrupalılar tarafından cok takip edilen bir lig değil ve babel sonucta cok genç bir oyuncu. kendini premier lig'de kanıtlamak istemesi cok normal.

arkadaşlar olayın bir de diğer tarafını düşünsek mesala Arda su an katar'dan teklif gelse ne yapar? sonucta bizim ligimiz avrupalılar tarafından cok takip edilen bir lig değil ve babel sonucta cok genç bir oyuncu. kendini premier lig'de kanıtlamak istemesi cok normal.

haklısın renkdas ama ne bileyim içim cız etmıstı babel lafları gecınce ah be buda mı gelmıcek oldum malum sureklı ters kose yabıyo haldun bızı :)

Zaten Turkcell Super Ligi Qatar ligi gibi goruluyor cok vahim bi durum .. :(

Hangi kanatta oynarsa oynasın o kanat müthiş olacak.Keita çok hızlı adam çünkü.

eğer babel ya da quaresma gelmek isteseydi yönetim 2-3M üstüne koyarak alırlardı diye düşünüyorum. 8.5M gerçekten çok para kendim vermiş kadar içime oturdu ama sonuçta kaliteli futbolcular alabilmek için paraya kıymak gerek.

ama yine de deco+carvalho'nun 14M ettiği yerde 8.5M gerçekten az değil bir oyuncu için.

ayrıca bu 8.5M euro'nun 3 seneye yayıldığını da unutmama lazım. liverpool babel için 8M pound nakit olarak istiyordu.

8.5 milyon euro ismail köybaşının 6.5+ Serdar Kurtuluş mehmet topuz'un da 8+ Gökhan Emreciksin ettiği bir ortamda hiçbir şey. ne tani 1 milton euro verip carusca inamoto saidoo mu alsaydık

Evet izlediğim ve edindiğim bilgilere göre müthiş bir adam fakat, Tanburacunun söyledikleride inanın kafama takıldı..

8.5 milyon euro ismail köybaşının 6.5+ Serdar Kurtuluş mehmet topuz'un da 8+ Gökhan Emreciksin ettiği bir ortamda hiçbir şey. ne tani 1 milton euro verip carusca inamoto saidoo mu alsaydık

renkdasım ıyı hos dıyosunda sırf o kusların beynı yok dıye aslanlarda beyınsız kalamazya dimi yane ;) o onların sorunu umarım hayırlısı olur umarım baros transferınde oldugum gıbı yanılırım !

renkdasım ıyı hos dıyosunda sırf o kusların beynı yok dıye aslanlarda beyınsız kalamazya dimi yane ;) o onların sorunu umarım hayırlısı olur umarım baros transferınde oldugum gıbı yanılırım !

ben bizim yöentimi genel anlamda beğenmiyorum. ama transfer politikası süper. şimdi inamoto gelince ya bu kazma nerden geldi diyrouz. saidoo gelince başka adam mı yok diyoruz. baros keita gelince de pahalı diyoruz. haksızlık yapmış olmuyor muyuz?

ama bu 8.5M'un bir oyuncu için bu maddi krizde çok para olduğu gerçeğini değiştirmez.

iyi, kaliteli oyuncular için paraya kıymak gerek orası ayrı. ayrıca bu miktar 3 seneye yayılmış.

ama deco+carvalho=14M eruo olduğunu unutmayalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt