Abdul Kader Keita Galatasaray 'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Abdul Kader Keita Galatasaray 'da

baros konusunda malıyetı deılde benı daha cok skorerlıgı cok dusundurmustu.ıcımden 10 golu gecemez dıye gecırmedım deıl ama benı yanılttı.kewelldan cok seyler beklıyodum ama sakatlıkları resmen benım belımı buktu bole adamları takımımda gormek benı acayıp derecede gururlandıryo ozellıkle yabancı arkdadaslarımla ps de mac yaparken kadromuzda gorduklerı adamlar hakkında hep olumlu haberler yabıyolar zaten moralmen maca 1-0 galıp baslıkyorum :)

Inamoto gibi bir adam olsa şimdi süper olurdu. dalga geçmiyorum. sisteme oturacak adam Inamoto şu anda.

ama bu 8.5M'un bir oyuncu için bu maddi krizde çok para olduğu gerçeğini değiştirmez.

iyi, kaliteli oyuncular için paraya kıymak gerek orası ayrı. ayrıca bu miktar 3 seneye yayılmış.

ama deco+carvalho=14M eruo olduğunu unutmayalım.
tamam da deco ve carvalho bize gelmek istiyor mu? özellikle bu yıl ucuza kapatılan bir transfer duydun mu?

İnamoto hiç öne doğru oynayan bir adam değildi.Bence İnamoto bu kadroda olsaydı,Rijkaard'ın istediği oyun hızını yavaşlatırdı.
inamoto geriye de oynamıyordu ki. maçta ne hikmet hiç görünmüyordu. sırf japon olduğu için piyasası olan bit topçu.

biglia hakkında bilgi verirmisin seyretmedim de

ben vereyim arkadas biglia muthis bir oyuncu, orta saha oyuncusudur. 1.78 boyunda 75 kilo agirliginda 23 yasinda belçika takimi Anderlecht'te oynuyor. Arjantin'li

images

Biglia geleceğine Inamoto'yu alırım. hemen hemen aynı kalibrede adamlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt