Abdul Kader Keita Galatasaray 'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Abdul Kader Keita Galatasaray 'da

achille_emana.jpg

iste emana

Buda gelsin, kavga çıkma ihtimaline karşı da sağlam oluruz yani.

ama renkdas SAIDOO haksızlık etme adam tek basına on lıberoda sampıyon yabtı 2005te bızı
ben ısınamadım ne bileyim tamam görevi değil ama insan bir gol atar onu da geçtik bir asist yapar. kanımca saidoo'nun yerine bi beşe on çaksakda aynı işi görürdü. gelen top çarpardı.

yada sole bısey yabsak

...........TAFFAREL..........

capone...servet..bülent..ergün

...........mehmet t..........

prekazi.................arda

............HAGİ...............

..hakan Ş.....METİN OKTAY

Drogbadan sonra Şilide en iyi oyuncu seçilmiştir. mehmet akif güzey şili derken??? ŞİLİ değil fil diŞİLİ:))) bu yorum turkspor nette yazılmış gerçekten komik. adam fildişili ya yorumu yapan şili diye anlamış diğeri de düzeltiyor.

Diğer taraftar sitelerini gezdim azönce. İnanın gülmekten karnım falan ağrıdı, helede Fenerbahçe taraftar formunda. Adamlar çatır çatır çatlamışlar, gezmenizi tavsiye ederim..

Arkadaşlar konu dışı ama yorumları okurken birşeyi merak ettim

Acaba lincoln için ne kadar bonservis ödedik biz 2 sene önce ?

Bilgisi olan varmıdır ?

4 diye biliyorum fakat ilk yıl reklam falan derken extradan 1.5-2M daha ödedik o yüzden 6'ya gelmiş oldu.. Bu önemli değil de yıllık ödenen miktar koyuyor insana.. 3.5M ödüyoruz herife.. 2 yıl güvendim ama adam olmuyor herif.. yarım dönem oynadı asist kralı oldu tam oynasa neler olcak ama oynamıyor napalım.. Oynasa zaten şu anda İngiltere'de falan olurdu.. Neyse Keita'ya dönelim bence..

4 diye biliyorum fakat ilk yıl reklam falan derken extradan 1.5-2M daha ödedik o yüzden 6'ya gelmiş oldu.. Bu önemli değil de yıllık ödenen miktar koyuyor insana.. 3.5M ödüyoruz herife.. 2 yıl güvendim ama adam olmuyor herif.. yarım dönem oynadı asist kralı oldu tam oynasa neler olcak ama oynamıyor napalım.. Oynasa zaten şu anda İngiltere'de falan olurdu.. Neyse Keita'ya dönelim bence..

Haklısın neyse bu sene kurtulucaz inşallah. Ortada çok büyük bir bonservis bedeli yokmus o yüzden 2-3 ne tutturursak satıp göndermek gerek.

emana biglia (coloccini birde bunu istiyorum) bunlardan hangisi gelirse sahaya çıkmaya gerek kalmaz :D

mehmet demirkol keitanın maliyetini 15 mio € larda diyor sizce doğrumu bu :mad:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt