Abdul Kader Keita Galatasaray 'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Abdul Kader Keita Galatasaray 'da

Appiah´in 2 boyut güclüsü:D Hay masallah...Keske gelse..

Emana´da gelirse, sahaya cikmamiza gerek kalmiyor sanirim..

Fenerlilerin ağzı şimdiden sulanmaya başlamıştır. Galatasaray zenci cenneti oldu onlar için. Nonda Keita bir de Emana gelirse.

ha tamam ben sadece 15 milyonu bonservis anlamışım 3 yıllık alacağı 3*2.2 = 6.6 mio

6.6 mio + 8 mio € = bize maliyeti 14.6 mio €

Ben sahsen bonservisli transflerde ilk olarak bonservisine bakarim. Yillik maliyetlerini bonservisine ekleyip fiyat söylenmesini dogru bulmuyorum ciddiyede almiyorum.

Ya anlamadığım niye dokanmış bu kadar fenerli medya kendi transferlerini yazsın ya çok merak ediyorum Memet topuz da kendileri o parayı verdiler.

Hatta üstüne sakat adama 6 m$ verip aldılar biz adamı 10€ aldık diyelim 3 yılda ödenicek paralar..f5 bommed olduğunda baslarlar yerden yere vurmaya...

arkadaşlara şu fotoya bir bakın

Resmi www.imageshack.us adresine yükleyip oradaki linki buraya yapışırın lütfen.

Fenerbahçe yönetim kurulu üyesi Cihan Kamer: " İsteseydik Abdul Kader Keita'yı alırdık ama taraftarımıza ve camiamıza sorduk 'topuz' dediler. Bu yüzden hem Türkiye'yi daha iyi tanıdığı hem de taraftarımız topuz diye tutturduğu için Mehmet Topuz'u tercih ettik."

PERFECTOOOO

cidden mükemmel bi yorum yarıldım

Lyon başkanı Keita'nın 8.5 milyon euro'ya satıldığını açıklamadı mı?

Parayı oyuncunun performansından sonra konuşursak daha yararlı olur hepimiz için.

Yani hakedip etmediğine göre.

Çünkü Lincoln'ü 5'e mi ne almıştık ve çok ucuza aldık diye hava atmıştık ama şimdi hepimiz kazıklandık diyoruz.

Yani 1 yıl sonra fiyatı konuşup tartışırsak çok daha yararlı olur.

Bugün Uğur Meleke 6 milyon verildiğini yazmış..

Arkadaşlar yorumları okurken 2 şey dikatimi çekti birincisi devamlı hücüm hattına futbolcu hayalleri uruyoruz artık hücuma futbolcu alınmaz ve teori üretmek yanlış çünkü yönetimimizin yapacağı hiç kise tahmin edemiyor :) 2.konu ise keitaya ödenen bedel tarışılıyor her zaman resmi rakamara inanmak gerek derim..Fiyatı tartışmak yersiz bence futbolcunun karakteristik özelliklerini tartışmak daha mantıklı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt