Abdul Kader Keita Galatasaray 'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Abdul Kader Keita Galatasaray 'da

Bu oyuncuyu fener alsaydı Büyük Başkan Aziz Yıldırım derlerdi.Biz alınca çok pahalı diyorlar.KISKANANLAR ÇATLASIN!

Benim en çok hoşuma giden ise; Fenerlilerin bizim paramızın olmadığını; futbolcu alamayacağımızı söylemelerine karşın gidip bu kalitede futboılcuyu alıp getirmemizdir. Adamlar "ya bunların parası yoktu nasıl olur" diye kafayı yemek üzereler.

Düşünsenize: Keita 7 M, Topuz 9 M... Keita yıllık 2.2 M, Topuz Yıllık 3.5 M

Hangisi daha mantıklı

Abdul Kader Keita Galatasaray'da

Fransa'nın Olympique Lyonnais kulübünde forma giyen Fildişi Sahilleri milli oyuncusu Abdul Kader Keita ile dün sabaha karşı 3 yıllığına anlaşma sağlandı. 27 yaşında ve 1.84 boyundaki kanat (sağ/sol kanat) oyuncusu 2009/2010 sezonunda Galatasaray forması giyecek.

Galatasaray Spor Kulübü

Benim burda bir cümle dikkatimi çekti. 2009-2010 sezonunda Galatasaray forması giyecek diyor. Öbür seneler garanti değilmi ben onu anladım?

Benim en çok hoşuma giden ise; Fenerlilerin bizim paramızın olmadığını; futbolcu alamayacağımızı söylemelerine karşın gidip bu kalitede futboılcuyu alıp getirmemizdir. Adamlar "ya bunların parası yoktu nasıl olur" diye kafayı yemek üzereler.

Düşünsenize: Keita 7 M, Topuz 9 M... Keita yıllık 2.2 M, Topuz Yıllık 3.5 M

Hangisi daha mantıklı

Aklın yolu 1

Abdul Kader Keita Galatasaray'da

Fransa'nın Olympique Lyonnais kulübünde forma giyen Fildişi Sahilleri milli oyuncusu Abdul Kader Keita ile dün sabaha karşı 3 yıllığına anlaşma sağlandı. 27 yaşında ve 1.84 boyundaki kanat (sağ/sol kanat) oyuncusu 2009/2010 sezonunda Galatasaray forması giyecek.

Galatasaray Spor Kulübü

Benim burda bir cümle dikkatimi çekti. 2009-2010 sezonunda Galatasaray forması giyecek diyor. Öbür seneler garanti değilmi ben onu anladım?

Editör hatasıda olabilir ama opsiyon olsa son sene olu.1 + 2 yıl opsiyon diye anlaşmazlar herelde:)

Büyük bi ihtimal Editör hatası:)

bonservisi çok gibi duruyor (ki az değil çok gerçekten :D) ama böyle kaliteli topçu almak için paraya kıymak gerek.

ayrıca 3-4 yıla taksitlendirilmiş şekilde ödenecek bu bonservis nakit olarak değil.

keita'ya 8.5 verceğimize babel'e 10 verirdik diyenler için söylüyorum babel için benitez nakit istiyordu.

bjk'ın ismail'e 6 verdi, fb'nin topuz'a ne kadar verdiği belli değil. bırakın da biz de verelim keita'ya 8.5 artık. hem de 48 taksit :D

Hala 7 milyon € diyenler var, hayret.

Ne kadar para ödeneceği Lyon Web sitesinde yazıldı.Hala bunu manupüle etmek yanlış.Zira orası Avrupa Birliği üyesi bir ülke ve bizde ki gibi 4 bilanço tutamazlar.Yalan beyan veremezler.Verdiklerindede bizdeki gibi 10.000 euro gibi cezalar almazlar. İş kayyuma kadar uzar...

Ödenecek parayı düşeneceğimize, Galatasaray bana bu adamları getiriyor nerden bir iki kuruş arttırırımda Galatasarayıma maddi destekte bulunurum diye harcasak enerjimizi?

Lyon Başkanı Jean-Michel Aulas‚ bonservisini Galatasaray´a sattıkları Abdulkader Keita hakkındaki ilk açıklamasını yaptı.

Aulas‚ Fildişi Sahilli oyuncunun Lyon´da takıma faydalı olamamasına üzüldüğünü söyledi.

Le Progrs gazetesine konuşan Aulas‚ "Keita´nın durumu bizi gerçekten de üzdü. Lille´de harika oynamıştı‚ bizdeki performansıysa çok kötüydü. Futbol bu... Kendisini 8‚5 milyon avroya sattık" dedi.

G.Zan kendini iyi bir futbolcu olarak ispat etmedi

Carlos la İ.üzülmez .ve bütün sol bekler kara kara düşünsün.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt