# Abdul Kader Keita

Cevap: Transferde Rota Sürpriz Bir İsme Çevrildi

hay sizin keitaniza.. parmagimi girtlagima sokup kusucam.

Keita katarda futbolu unutmuştur.

kötü bir sürpriz

hıc kımse olmazsa keita ya razıyım kazım dan iyidir akıyodu adam

Kiralik gelsin sene sonuna kadar.

Forumda artik kufur serbest olmus. Bakiyomda Modlar kufur'e kendini iyi alistirmis. Biz yazsak hemen MYC.

Forlan'i, Kuyt'u falan alinca Arabistan ligi oluyoruz yaslilar diye (burda genel gorus bu yonde), diger yandan Arap liginin yildizini almak icin kampanyalar duzenliyoruz.

Terim karsiti medya sagdan Altayli, soldan Kadir Cetincali calisiyor. Cetincali haftaya da haber yapar, "Keita Terim'e takildi" diye. Terim'in istemedigi adamlari devamli gundemde tutup, firsat kolluyor basindaki bu tipler.

güzel rota

eboue ve keita...

sağ tarafta kasırga estirirler...

Şakir alınamıyorsa kazımdan iyidir.

kazımdan iyidir.

gerçekten sıkıldım ya ısıtıp ısıtıp önümüze keitayı koyuyolar bıktım artık bu adamdanda.

adam afrika kupasindan gelecekte ooo biz bu adami 5 mac oynasin diye getirmeyecegiz ki.

İsim konusunda tartışmaktan bıktık artık.Niyetimiz kim ise onu bir an evvel takıma kazandırma adına uğraş verelim yeter.

adam afrika kupasindan gelecekte ooo biz bu adami 5 mac oynasin diye getirmeyecegiz ki.

lan oyle bi anlatiyosunuz ki afrika kupasini goren de aralikta bitiyor sanacak

subat 12de bitiyor max. bu da demektir 8 lig maci+6 playoff+bilimum tk maci

Bu arada Al -Saad Kulübü de Keita’yı sezon sonuna kadar Galatasaray’a kiralik olarak vermeye sıcak bakarken, Keita’nın 6 aylık ücretinin ise sadece 500 bin Euro olması nedeniyle bu transfer son derece cazip hale gelmiş durumda.

Bu haber ya yalan ya da bizimkiler gerçekten günü kurtarmak adına çalışıyorlar.Başka açıklaması olamaz.

Yaww arkadaş adı sanı duyulmadık adamlar kulübün transfer listesine girince hemen de hepsi nasıl Maradona oluveriyor hocanın dediği gibi. Geçen sene bir Formica fırtınasıydı esti geçti yeni Messi bile denildi ben daha adını duymamıştım. 2 tane video izledik milleti diziyodu Formica ama ona bakarsan videolarda civcivlerin Özer'de milleti bakkala gönderiyo.

Şimdi de bir Shakiri rüzgarı aldı taraftarı ben yine adını duymamıştım yine 2 video izledim yine geçen seneki gibi uzayan süreç ve henüz sonuç yok. Tüm bunların ışığında zevkler renkler tartışılmaz tabi ama bizim takımda olduğu sürece rakiplere %100 ızdırap olmuş bir Keita için insanlar nasıl da " Gelmesin , bu ne yaa , ne Keitası " diyebiliyorlar anlamış değilim ? ¿

keitaya HAYIR

Geri
Üst Alt