Yeni güncellemeden sonra 15 m euro ile TM'deki en pahalı Süper lig oyuncusu oldu.

2 ve 3, 13 milyon euro ile Onyekuru ve Yusuf Yazıcı

Böyle ergen ergen mesajlara devam edersen kendin uzaklaş forumdan yoksa ben atıcam. Bilet dilenciliği yapmaktan başka bir halta yaradığın yok zaten.

Bir oyuncuda yetenek olduğunu bir maçla anlayabilirsin ayrıca futbolun f sinden haberin olmadığı için bilmemen normal.
Seni tebrik ediyorum.keramettin 2 sene önce belli etmişsin futbolcudan anladigini

Yabancı sınırı sebebiyle belhanda'yi 9-10 civarı bir paraya satıp gelen tüm parayı buna bassak verirler mi?

Kapalı savunmaları açmakta ve ortasahaya dinanizm katmakta faydalı olabilir.

MARCAO VE LUYINDAMA ile açtığımız yoldan devam edelim!

bir istanbul klübüne gelirse kendisine bu şarkıyı takdim ederim

Konuyu açtığımda sözleşmesi bitiyordu ve parayla aklını çelebilirdik.

Atalanta, Abdülkadir Ömür için Trabzonspor'a 9 milyon euro teklif etti. (@Haberturk)

İnat edip satmazsa Trabzon yazık olacak çocuğa. Yine çok değerli oyuncu olur ama tavanına ulaşamaz bu ligde.

Ya yeteneginden suphe yok tabi ama ben bu yusuf ve apoyu parayla akillarini celebilcegimize inanmiyorum

Nedeni ne tam bilmiyorum ama baya baglilar tsye
Şöyle söyleyeyim. Trabzonun o sırada durumu belliydi, yönetim değişikliği de olmamıştı yani Ahmet Ağaoğlu da yoktu, aklını çelebilirdik he olay olurdu ama ikna edilirdi çünkü mal mal kanatlar olmasına rağmen yedek bırakıyorlardı çocuğu.

Şöyle söyleyeyim. Trabzonun o sırada durumu belliydi, yönetim değişikliği de olmamıştı yani Ahmet Ağaoğlu da yoktu, aklını çelebilirdik he olay olurdu ama ikna edilirdi çünkü mal mal kanatlar olmasına rağmen yedek bırakıyorlardı çocuğu.

Altyapidaki hocanin zorlamasiyla oynattilar takim icinden de yusuf baya oynamasi icin ugrasmisti

Geri
Üst Alt