GSC Haber Abdülkerim Bardakcı: "Bana bu tepkiler niye?"

Saygı duruşunu protesto eden kitleden bir şey beklemek senin hatan

Konyalılara yaranılmaz. ben feramuz için zamanında neler yaptım şu an telefonlarıma bile cevap vermiyor.

42 numarayı değiştir sen

Konyasporlular Abdülkerim'e tepkisinin sebebi Galatasaray Konyasporu ligte 3-0 yendiği maçta Abdülkerim 2 gol attıktan sonra abartılı sevinç yaptığından dolayıdır. Konyaspor'a oynarken Adana Demispora gol attığında sevinmemisti eski takıma diye , Konyasporlular da bize gol atıp neden seviniyor diye tepki gösteriyor.
Alla halla bu saçmalığa ayar oluyorum adam gitmiş gol atmış tabi sevinecek

Rodriguez Sivas'ta golü attı yapmadığı kalmadı Aytaç paşada gol attı neler yaptı

Buna ben karşıyım oyuncuyu sattiysan sanada gol atmissa sevinir ki şampiyonluk maçı

Konya Türkiye'nin g.t deligidir. Nadiren iyi birşey çıkar..(Konyalı dostlarım alınmasın, sevmiyorum cogu insanını. Belirli iller kara listemde)

Sadece Abdülkerim'e değil ki, namussuz heriflerin maç boyu sahaya atmadıkları şey kalmadı. Neyin tepkisi lan bu?

Depiştir şu leş 42'yi 3 noyu al.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ayrıca Abdülkerim Bardakçı sezon sonu serbest kalıyordu ve özelikle Beşiktaş çok istiyordu isterse sezon sonu imza parası alıp gidebilirdi. Rahmetli Ahmet Çalık ile birlikte imza attılar ve 1 sene sonra Konyaspor'a para kazandırıp Galatasaraya gitti

Boşver olm işine bak. Milyonlar kazanıyorsunuz. Keyfini çıkartın. Duygusallığa gerek yok. Ben olsam çüküesta'ma bile takmam.

Konyasporlular Abdülkerim'e tepkisinin sebebi Galatasaray Konyasporu ligte 3-0 yendiği maçta Abdülkerim 2 gol attıktan sonra abartılı sevinç yaptığından dolayıdır. Konyaspor'a oynarken Adana Demispora gol attığında sevinmemisti eski takıma diye , Konyasporlular da bize gol atıp neden seviniyor diye tepki gösteriyor.
Hmmmm

Vay allahin gerizekalilari demeye engel degil yine de

Bunlar ordaki milli maçta rakip ülke marşını da anlamsız şekilde yuhalıyordu

Bilin diye anlatıyorum ama tabi bence tepkiler gereksiz ve edilen küfürler çok ayıp

1745352517193.webp

1745352501632.webp

Geri
Üst Alt