Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben onu demiyorum ve savunmuyorum , sadece sebebini söylüyorum.Ağlayacak miydi
Alla halla bu saçmalığa ayar oluyorum adam gitmiş gol atmış tabi sevinecekKonyasporlular Abdülkerim'e tepkisinin sebebi Galatasaray Konyasporu ligte 3-0 yendiği maçta Abdülkerim 2 gol attıktan sonra abartılı sevinç yaptığından dolayıdır. Konyaspor'a oynarken Adana Demispora gol attığında sevinmemisti eski takıma diye , Konyasporlular da bize gol atıp neden seviniyor diye tepki gösteriyor.
tamam tepki gösterirsin ıslıklarsın adama sövmek nedir konya taraftarına söylüyorumBen onu demiyorum ve savunmuyorum , sadece sebebini söylüyorum.
O rezalet bi durum, sonuçta adebayor gibi koşup sevinmedi.tamam tepki gösterirsin ıslıklarsın adama sövmek nedir konya taraftarına söylüyorum
HmmmmKonyasporlular Abdülkerim'e tepkisinin sebebi Galatasaray Konyasporu ligte 3-0 yendiği maçta Abdülkerim 2 gol attıktan sonra abartılı sevinç yaptığından dolayıdır. Konyaspor'a oynarken Adana Demispora gol attığında sevinmemisti eski takıma diye , Konyasporlular da bize gol atıp neden seviniyor diye tepki gösteriyor.
@Mehmet Mehmetoglu bu arkadaş nerde. Gelsin Abdülkerimden özür dilesin
Konyasporlular Abdülkerim'e tepkisinin sebebi Galatasaray Konyasporu ligte 3-0 yendiği maçta Abdülkerim 2 gol attıktan sonra abartılı sevinç yaptığından dolayıdır. Konyaspor'a oynarken Adana Demispora gol attığında sevinmemisti eski takıma diye , Konyasporlular da bize gol atıp neden seviniyor diye tepki gösteriyor.