GSC Haber Abdülkerim Bardakcı, 'Bilinçli Kart Görme' Sebebiyle PFDK'ya Sevk Edildi | Ceza Yok

Sağ ayakla aut kullanmaya çalışırsa sevkederler, aptalca bir hareketti.

Ceza çıkmayabilir ama bu kadar göstere göstere görülmez.

Real'de Ramos CL'de bilerek kart yedi diye 2 mac ceza yemisti diye hatirliyorum. Apo biraz daha az gösterek davransa hic kimse bilerek yedi diyemezdi.

Sağ ayakla aut kullanmaya çalışırsa sevkederler, aptalca bir hareketti.

Ceza çıkmayabilir ama bu kadar göstere göstere görülmez.
İsterse poposuyla bile kullanabilir bence, gerekçeli karar olarak sağ ayağınla vurmayı düşündün mü diyecekler? Kulüp ses etmeli, en Nesrin forma çıkardı cezalı duruma düştü, ses seda eden tok

İsterse poposuyla bile kullanabilir bence, gerekçeli karar olarak sağ ayağınla vurmayı düşündün mü diyecekler? Kulüp ses etmeli, en Nesrin forma çıkardı cezalı duruma düştü, ses seda eden tok
Bence kullanamaz, bilerek gördüğü çok belli. Şunu fenerli biri yapsa bilerek gördü diyecekti herkes.

Fenerin bize kadar en zor maçı Alanya, Nesyri'nin bilerek gördüğünü sanmam ki hücumcular istese kart görmeden daha rahat maç bitirir.

Sağ ayağıyla kullanmaya çalıştı kadar saçma bir argüman görmedim. Belki zayif ayak calisiyor herif kime göre neye göre ceza? Muslera topu sağ değil sol eliyle atsa da mı suç mesela?

Not: zamaninda da hesap makinesinden çekilen icardi görüntüsü için yapmıştır diyenlerden farki yok bunun

Sağ ayağıyla kullanmaya çalıştı kadar saçma bir argüman görmedim. Belki zayif ayak calisiyor herif kime göre neye göre ceza? Muslera topu sağ değil sol eliyle atsa da mı suç mesela?

96 da zayıf ayak calısıyor.
Yahu sacma işte niye kabullenmiyosunuz. Bilerek gordugu belli işte. Ceza gelmez o ayrı

Vallahi biz neler gördük. Ceza verirlerse şaşırmam. Ispatlayamazlar falanı geçelim. Bu konu üzerinde algı yaptılar hemen sevk geldi.

Not: zamaninda da hesap makinesinden çekilen icardi görüntüsü için yapmıştır diyenlerden farki yok bunun
En basit şunu bile diyebilir oyuncu çok atak yiyorduk o yüzden takım biraz sakinleşsin diye zaman kazanmak istedim tek farkla önde olduğumuz için der mesela. Bu yapılmayan bir şey değil ki dünya futbolunda. Ha bu Tff buna ceza da verir ti niyetleri bu.

Isterlerse bal gibi de ceza verirler.

Sanki bu onursuz şerefsiz haysiyetsiz onun bunun çocuklarını tanımıyormuş gibi konuşuyorsunuz.

Isterlerse bal gibi de ceza verirler.

Sanki bu onursuz şerefsiz haysiyetsiz onun bunun çocuklarını tanımıyormuş gibi konuşuyorsunuz.
Muriç üzerinden bir emsal karar var, o muadil sayılırsa iptal olur sevkle kalır mevzu ama isteseler verirler.

Buna da çanak tutmak her türlü saçma, 4 oyuncu kart cezalısı bir bu sevkediliyor

Muriç üzerinden bir emsal karar var, o muadil sayılırsa iptal olur sevkle kalır mevzu ama isteseler verirler.

Buna da çanak tutmak her türlü saçma, 4 oyuncu kart cezalısı bir bu sevkediliyor
abi maksat basit ya

stoper almadı bunlar - nelssonuda yolladıklar

eldekine ceza verditelim ..ne olur ne olmaz ...rizeye yetişmez bir şey orda puan kaybı olur - ADS süpriz yapar...

basılmadık tuş hesabı işte yav.

bi adamı çekip indirmek varken aut atışında BARİZ görme işi saçma yani.

denecekki "muselra ağrım var dedi , ben kullandım, maç sonu yorgunluk yüzünden maçı bitimrke için bekledim" diyip geçmek lazımda ...genede bariz niyet farklıydı tabi.

genede sipariş gibi PFDK işleri can sıkıyor . TFF değil baya Beko bayisi ya herifler.

abi maksat basit ya

stoper almadı bunlar - nelssonuda yolladıklar

eldekine ceza verditelim ..ne olur ne olmaz ...rizeye yetişmez bir şey orda puan kaybı olur - ADS süpriz yapar...

basılmadık tuş hesabı işte yav.

bi adamı çekip indirmek varken aut atışında BARİZ görme işi saçma yani.
Valla maksat bu olsa Muslera da sevkedilirdi belki Barış da yani kasıt olsaydı.

Abdül'ün sarı kartının olağan bir akışta olduğunu söyleyebilir miyiz ya da aynısını başkası yapsa ne derdik bir de böyle düşünün.

Ha dediğim gibi sevk edilir ceza almaz düşüncesindeyim hala, ceza vermek niyet okumak olur çünkü.

Valla maksat bu olsa Muslera da sevkedilirdi belki Barış da yani kasıt olsaydı.

Abdül'ün sarı kartının olağan bir akışta olduğunu söyleyebilir miyiz ya da aynısını başkası yapsa ne derdik bir de böyle düşünün.

Ha dediğim gibi sevk edilir ceza almaz düşüncesindeyim hala, ceza vermek niyet okumak olur çünkü.
apokerim en üstüne oynanabilir formatta yaptığı için , bide UEFADA 2 MAÇ CEZA MADDESİ VAR diye ağladılar. öbürlerini punduna getirmek zor.

genede anlam veremiyorum - birisine kaymakta zorunda değilsin , ortasahada sarıl faul yap al sarıyı bitsin işte

amatörce oldu.

apokerim en üstüne oynanabilir formatta yaptığı için , bide UEFADA 2 MAÇ CEZA MADDESİ VAR diye ağladılar. öbürlerini punduna getirmek zor.

genede anlam veremiyorum - birisine kaymakta zorunda değilsin , ortasahada sarıl faul yap al sarıyı bitsin işte

amatörce oldu.
Klasik aut kullanma pozisyonuna gitseydi ve geciktirseydi sevkedilmezdi.

Sağ ile kullanır gibi yapıp koşup geri gelmesi falan komik hareketlerdi, maç içinde de kesin bir bokluk olur dedim.

Neyse dediğim gibi Muriç ve emsal karar var, ceza vereceklerini sanmıyorum.

bu mantıkla her zaman geçirmeden sarı kart gören oyuncu bilinçli kart görmüş olmuyor mu?

Ya da ani atağı kesen oyuncu bilinçli sarı kart görmüş olmuyor mu?

Bilinçsiz tipler karar verici noktalara getirilirse bu kararlar normal

Ben tuslara SAG el yerine SOL el ile bassam demekki birileri bana da ceza kesecek..!

Yerse kessin omercik..

ispatlasinlar da gorelim :giggle:

Istedigini yapar, belki de SOL ayagini kullanmak istemistir.

Cippp taksinlar o halde..!

Kimse yanlış anlamasın da..

Göstere göstere yedi sarı kartı.. Sağ ayağınla aut atmaya gidip sarı gördün.. Autu kullan bari..

Hakemin veremedikleri kartlari arastirsinlar önce.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt