Abdülkerim Bardakcı, İsmail Yüksek'le Karşılıklı Oynadı!

Hahah yav bende bişey sandım. Ne sanıyorsunuz beyler bunların Allah'ı para. Hepsi arkada arkadaş dost vs.

Herkesi buradaki forumdaki biz gibi sanıyorsunuz çok ağlarsınız.

Hatta bir tık arttiriyorum ultra bilmem ne grubundakilerle diğer gruptakiler de böyle.

O yüzden gereksiz bir başlık olarak yorumluyorum. Zaten bunların hepsi böyle. Apoya özel durum değil.

Bizim takımda gördüğüm tek kaptan gibi kaptan olan futbolcu Bülent Korkmazdı.
Şimdiki futbolcular zaten hepsi böyledir. O yüzden kafanıza çok takmayın.

Saha disinda bizi rezil etmedikce ne halt yiyorlarsa yesinler önemli.olan maca cikincada mi böyle oyun havasinda oynuyacak orasi önemli.

Çok saçma bir başlık olmuş adamlar Milli takımdan arkadaş ve arkadaşının en özel günlerinden birinde yanında oluyor.

Yunus Akgün de oradaymış ama oynamamış sanırım o kadro dışı bırakılmasa da olur yedek kulübe cezası verilmeli

Benim için haber değeri yok özel hayatında ne yaparsa yapsın

Ne Abdulkerimmis arkadaş yAa bir gitsede kurtulsaniz.Kurtulamadiniz gitti.Yok düğünde sola oynadı yok sağa oynadi yok takla attı.Sikintidan nereye saldiracaginizi bilemediniz.
Abdülkerim kaptanımız NOKTA.
Adamlar milli takımdan arkadaş.Bir anlayamadiniz gitti.Yeminle gitse kına yaktiracak çok fan var bu mecrada.

Düğüne katılmayı anlarım ama Galatasaray şampiyonluğuna şaibeli diyen adamla oynmayı çokta anlamıyorum. Çalınan Fener marşında da oynasalarmış utanmadan.

Geri
Üst Alt