GSC Haber Abdülkerim Bardakcı: "Seneye daha güçlü döneceğiz"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1773873931869.webp

Abdülkerim Bardakcı: "Hakem tüm takdir haklarını rakipten yana kullandı. Savunma açısından bugüne kadar iyi gelmiştik. Dünyanın en iyi futbolcularına karşı çok iyi savunma yaptığımız maçlar çıkardık ama bugün yenildik, yapacak bir şey yok. Seneye daha güçlü döneceğiz."

Abdülkerim Bardakcı: "Lang'ın çok kötü olmuş parmağı, ben tam görmedim de içerde konuşuluyordu. Futboldan daha önemli şeyler var. Lang ve Osi'ye geçmiş olsun diliyorum."

tek başına nasıl tutacan o kadar adamı

Güzel açıklama. Seneye adam gibi oynayın. Bu sene olan oldu.

Bro iyisin hoşsun da bu seviyelerin topçusu değilsin, seni yollayıp Van Dijk alınsa seviye atlar defans hattı

Yapacak bişe yok adamlar çok güçlü. 2 maç yedikleri tokadin bilenmesini bu gece yaptılar. Sağlık olsun

Abdülkerim Bardakcı: "Lang'ın çok kötü olmuş parmağı, ben tam görmedim de içerde konuşuluyordu. Futboldan daha önemli şeyler var. Lang ve Osi'ye geçmiş olsun diliyorum."

niye sürekli garibanlar konuşuyo yav. icardi'yi, sane'yi kovalasanıza.

seni sevıyoruz apocum ama seneye daha güclü dönme şansımız yok mevcut zihniyet oldugu sürece ama iç sahada taraftar etkisiyle coşarız o ayrı tabi.

Her sene buradan elenmeye razıyım. Daha ötesi çok daha inanç ve usta bir hoca ile olur..

Hedef hep ilk 24 olmali

Seneye ins daha profesyonel yönetim ve teknik ekiple döneriz

Geri
Üst Alt