- 9 Ocak 2014
- 33.619
- 10.612
- 623
Ben söylemiştim size. Bu çocuğu Galatasaray oyuncusu olduğu için çıkardılar kadrodan
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oyuncunun itibarı ile oynamaya çalışan Kuntz denen sözde milli takım TD'si.bu konuyu cok desmeye gerek yok bence ermenistan'da goruntuleme yapabilecekleri imkanlari olmayabilir risk almak istememis olabilir saglik ekibi.
beyin anevrizmasi olsa efora bagli kanasa olumcul sonuclari olabilir nadir bir durum ama boyle riskler var.
onemli olan abdulkadir'in itibarinin zedelenmemesi oyuncunun kendi istegiyle degil saglik ekibinin karari ile kadrodan cikartilmasidir bunu acikliga kavusturmalari iyi olmus
TD kendisine soyleneni aciklamistir bence kuntz'un bizimle ne alip veremedigi olacak ki?Oyuncunun itibarı ile oynamaya çalışan Kuntz denen sözde milli takım TD'si.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Abdülkerim ile alıp veremediği olabilir, kendisi eleştirilmesin diye böyle algı yapmış olabilir, menejerler ile iş çeviriyor olabilir. Abdülkerim'in milli takımdan ayrılmak istemediği net, 2 hafta tedavi süreci gerekmediği net geriye 2 ihtimal var ya Kuntz'a yanlış bilgi vermişler ya da Kuntz yalan bilgi vererek bir şey karıştırıyor.TD kendisine soyleneni aciklamistir bence kuntz'un bizimle ne alip veremedigi olacak ki?
Hasan bekir üstadı ilk defa boyle sacma sapan seyler yazarken goruyorum. Garipsiyorum harbiden. Kuntz dusmanı oldu iyice, Bir dusman yapmadigimiz Mt teknik direktoru kalmisti.TD kendisine soyleneni aciklamistir bence kuntz'un bizimle ne alip veremedigi olacak ki?
Gunluk mesaj kotası koyulması lzm sana üstad. Bu sen dglsinAbdülkerim ile alıp veremediği olabilir, kendisi eleştirilmesin diye böyle algı yapmış olabilir, menejerler ile iş çeviriyor olabilir. Abdülkerim'in milli takımdan ayrılmak istemediği net, 2 hafta tedavi süreci gerekmediği net geriye 2 ihtimal var ya Kuntz'a yanlış bilgi vermişler ya da Kuntz yalan bilgi vererek bir şey karıştırıyor.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu da abdülkezban galiba
Son dediğinden bahane bulmuş olabilirKuntz yahut başka bir MT TD böyle bir yalanı niye söylesin?..Oynatmak istemezse yine oynatmaz; gereğinden fazla stoper var zaten kadroda...
Öyle birşey söz konusu degilGunluk mesaj kotası koyulması lzm sana üstad. Bu sen dglsin
Kuntz yahut başka bir MT TD böyle bir yalanı niye söylesin?..Oynatmak istemezse yine oynatmaz; gereğinden fazla stoper var zaten kadroda...
Hepsini izledim hiçbiri abdulkerimden iyi degil Merih belkiMT ile kulüp takımını bir tutmak baştan çok yanlış zaten. Nelsson da yokken, takımın diğer tecrübeli stoperi Abdülkerim' in oynamak zorunda hissetmesi doğaldır. Kendisi de bizler de hiç oynamamasını, bari ikinci yarıya çıkmamasını tercih ederdik, geriye dönüp baktığımızda. Emin daha kötü oynamazdı muhtemelen...
MT için öyle bir zorlamaya gerek yok. Zaten gereğinden fazla sayıda stoper var ki oynayan Merih, Çağlar ve Ozan yabana atılacak adamlar değil...Sonraki maç için de Abdülkerim' in ille tercih edilmesi gerekmiyordu hani...
Gereksiz fanatiklik yapıldığı kanaatindeyim. Tam formda iken oynaması daha iyi...
Bu konuda yazdığım yorumlar komplo teorisi ve saçma olabilir. Lakin bunun nedeni Kuntz'un, Abdülkerim'i insanların önüne atan bana göre aynı saçmalıktaki demeci.Hasan bekir üstadı ilk defa boyle sacma sapan seyler yazarken goruyorum. Garipsiyorum harbiden. Kuntz dusmanı oldu iyice, Bir dusman yapmadigimiz Mt teknik direktoru kalmisti.