Abdülkerim'e Arabistan'dan Astronomik Teklif Geldi

11ini birden atarsak sahaya yabancıların, yedekte sadece 1 yabanci tutacaz demek, bu da hamleleri çok daraltacak

Şu şartlardan sonra zaten göndermezsek herif gram performans vermez. Zaten yeterince sallantıda, tüy diker üstüne.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Biraz aklı varsa gider. Zaten performans olarak da düşüşte.

Eminim bonservis bedeli çok düşüktür. Menajerler bizi çok güzel kullanıyor. Bir iki maç kötü oynayanın fiyatı üçte birine düşüyor.

Gitmek istese bu maaşa anlayışla karşılarım. Ama Araplar çok bonservis ödemez itneler. Bu da kulüp için sıkıntı

Mal mal adamlara giderlerse olmaz tabi.
Kısa süre içinde kurduğumuz luyindama-marcao, marcao-nelsson, nelsson-abdülkerim, şimdilerde de sanchez-abdülkerim var.

Bulabiliyoruz işin özü. Scouta güvenmek lazım.
Doğru, bulabiliyoruz lakin kararsizdim ama emin oldum Okan hoca doğru oyuncu seçemiyor o yüzden bugünde yazmistim Okan hocaya transferde kesinlikle mevki harici fikir sorulmamali
Onun dışında ligler başladı as kadrodan oyuncu satmak çok pahalıya mal olur
Hem kerem hem apo giderse yerini doldurma imkanımız yok bence yerli kadromuz iyice cokecek

5 milyon kadar bi para da bize gelecekse satalım. metehan da apo'nun çok gerisinde bi oğlan değil. hocanın eli iyice zayıflasın ki bu değerlerden faydalanmak durumunda kalsın. gerçi demirbay hala stoper rotasyonunda o gençlerin önündedir ama yine de orta şekere tahammül etmek yerine biraz nakde çevirelim hiç yoktan.

Emin kalsa olurdu ama artık zor

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6 değil 3-4 e bile balıklama atlarım yerinde olsam. Aynısını Kerem için de söyledim. 5+ bonservis kulüp için de iyidir.

Oyle adama 6m maas bize 5m bonservis yok! En az 10+ almaliyiz.

Ha bu arada... Aptal Emin!

Geri
Üst Alt