Abdullah Avcı: "4'te 4 yaparsak şampiyon oluyoruz"

Gelmiş geçmiş en büyük Türk loserı.
Yüzünden, vücut dilinden o kadar belli oluyor ki baskıyı kaldıramadığı, söylediklerine kendi bile inanmıyor ama Galatasaray bile diyemedi röportajda, "1 takımı avantajlı görmemek lazım Beşiktaş'ta geldi" diyor.

Bir de buna Galatasaraylı filan derler. İsteyenler vardı burada.

33.haftayı bekle ve o gün zevk almaya bak.

Federasyon dahil herkes bizim adımızı anmaktan imtina ediyor.

Çarpılacağız diye korkuyorlar sanırım

Ben istemiştim bir kaç yıl önce çünkü ülkede sistem futbolu oynatan ender hocalardan biri.

Ancak bir üst seviyeye çıkması gerekirken o atlamayı yapamadı. Dediğin gibi loser bir hoca olma yolunda. Yaptığı açıklamalar rezalet.
O atlamayı Milli takıma gittiğinde yapacaktı. Sıçtı bıraktı. Daha da yapamaz. Böyle gidecek.

D5G0hnZWkAIiYxO.jpg

konusmasının sonunda tane tane okadar guzel anlatıyoki
8 puan öndeydik
6ya düştü
3e düştü
bugün itibariyle 3 puan öndeyiz bizim 4 maçımız kaldı rakibimizin (burayı hemen düzeltti)rakiplerimizin BEŞ maçı var
yarından itibaren yeni bi gün başlıyor 4de4 yaparsak bz şampiyonuz vsvs
:asd:

Ekrem basgan reisin kimyasını bozduğu yetmedi akbilin bütün kopillerinin kimyasini tüketti valla

Geçiş oyunu, topun oyunda kalma süresi vb gibi filozof açıklama yapma devrini bitirdi ...

SORUYA TEPKİ GÖSTERDİ

Abdullah Avcı, “Soyunma odasındaki hava ne durumda, takımın kimyasında bir bozulma var mı?” sorusuna tepki gösterdi.
Avcı, “Kimyası kelimesi çok doğru bir şey değil ama üzüntü diyebiliriz, takımın enerjisinin düştüğünü söyleyebiliriz. Biraz evvel kullandığın kelimeyi ne amaçla sorduğunu bilmiyorum. Başka bir amaçla bilmediğin şeylerle ilgili o kelimeyi bence yanlış kullanıyorsun. Kimya değil, üzgünlük, enerji düşüklüğü olabilir. Başka çıkan yanlış haberler üzerinden soru sormasan daha iyi olur. Yalan haberler üzerinden… Yarın yeni bir gün başlıyor. Bu durumlardan nasıl çıkabileceğimizi çok iyi bilmemiz gerekiyor. O kelimeyi ne amaçla sorduğunu çok iyi biliyorum, araştır, ona göre hareket et” ifadelerini kullandı.

Geri
Üst Alt