- 16 Haziran 2010
- 190.933
- 133.713
- 6.478
Abdullah Avcı: "Şampiyon olan Galatasaray'ı tebrik ederim. Denedik olmadı, şampiyon olma duygusuyla gelmiştik. Hep sahanın içinde kalmaya çalıştık. Burada gol atmak gerçekten çok zor."
Abdullah Avcı: “Burada gol attığınızda kulübemize saldırı oluyor. Çete halinde kulübeye saldırıyorlar. Edilen hakaretleri telaffuz edemiyorum. Hem saldırıp yumruk atacak hem de kaçacak. Delikanlı adam kaçmaz, devam eder.”
Abdullah Avcı: "40 senedir bu film devam ediyor, rakibin kulübesine hakaret ve yumrukla müdahale var, bunu Avrupa'nın hiçbir yerinde göremezsin!"
Abdullah Avcı: "Hayatımda yan yollara hiç girmedim arka bahçelerden dolaşmadım. Vurup kaçmadım hiç! Doğru yolda yürüdüm hep..."
Abdullah Avcı: "Hakemler üzerinden bugüne dek konuşmadım. Bu ülke Cüneyt Çakır'ı kabul etmedi. Avrupa'da seyrettiğimiz son 5 üst düzey maçın ikisini Cüneyt hoca yönetti. Çünkü oradaki oyun, oyun, buradaki değil. Oradaki oyuncu ve teknik adam başka. O oyunu yönetmek daha kolay olabiliyor."
Abdullah Avcı: "Golden sonra ben sakin kaldım. Bu sevinç ya da üzüntüyle alakalı değil, bu bir kültür burada. Öne geçtiğin zaman bu bir kültür. Emre'nin ne yaptığını görmedim, eğer yaptıysa onu da kabul etmiyorum. Emre buraya gelince zaten tansiyon yükseliyor."