Abdullah Avcı: "Savunma seni şampiyon yapar"

Mütevazi bir kadro var adamın elinde ve bununla en yakın rakibine 11 haftada 4 puan fark etmış, nesini eleştiriyorsunuz??

Dar kadroda en iyi 2 adamı yok.. Emre sakat, Adabayor oynamıyor(sakat mı, formsuz mu, bilmiyorum)..

Milli takım kalecisi Volkan'ı kızaga cekti, Mert'i oynatıyor ve çok da basarılı. Yoktan var etti. 11 macta sadece 4 gol. Kalede güven veriyor, abuk subuk goller yemiyor. Daha ne olsun??

Olm bu adam şampiyon olmadan böyle ulaka, bir tarafları kalkık. Şampiyon olsa tinercilerden fena olur.

sans ve sabir diyorsunuz ama neden sabir edilmesin ki avci ya basaksehirde ? ne yani her sene sampiyonluga oynatiyor 10 da 1 butceyle buyuklere gore , ne denecekti , sanki ondan once tonla lig tepesine oynamisligi var

asiri antipatik bir adam , GS li oldugunu da sanmiyorum ama basaksehir daha ne yapabilir yani , seyirci yok , maclara gidenler hep zaten kendi takimini izlemek icin gidiyor , ya da adam bjk li , basaksehir fb macina gidince bjk icin basaksehiri destekliyor

gecenlerde bir anket yapilmis , basaksehir taraftarinin 90% i onceden baska takim tutuyormus , gercek taraftari 10% gibi bir sey

Maç sonu açıklamaları maç esnasında yorum yapan yorumcular gibi şu kadar kostuk ikinci bölge ,üçüncü bölge inanılmaz analizler yapmış havası katmaya çalışıyor ama bunlara gerek yok ...

inceleyebilirsin .. 2017-2018 i incele mesela , harcadiklari paraya ve bizim bonservis harcamamiza , ustelik bizim kadar neredeyse tff primleri var ,avrupa gelirleri dusuk ama 10 milyon euro civarinda , cengizi sattilar , sponsorlari tikir tikir oduyor

tek hatalari arda idi .. ciddi para odediler hatali

inceleyebilirsin .. 2017-2018 i incele mesela , harcadiklari paraya ve bizim bonservis harcamamiza , ustelik bizim kadar neredeyse tff primleri var ,avrupa gelirleri dusuk ama 10 milyon euro civarinda , cengizi sattilar , sponsorlari tikir tikir oduyor

tek hatalari arda idi .. ciddi para odediler hatali

maash butcesinin 10da 1 oldugunu sanmiyorum, bi suru kalantor yabanci var baya para veriyolardir onlara.

Önümüzdeki 7 maçtan 5 ini deplasmanda oynayacaklar.Bu dönem onlar için çok kritik. Biz bu dönemi iyi geçiririz inşallah..

tek tek oyuncu bazında baktığınızda ligin en iyi takımı biziz. Başak daha az ile bizden daha başarılı. Apo'nun idealimdeki hoca olduğunu söyleyemem kesinlikle. Ama bizim takımı çalıştıran hoca'dan daha maharetli olduğu ortada. Bizim takımı apo'ya versen, 50 bin taraftar ve stadyumuyla beraber, şampiyonluğu kimse alamaz elinden herhalde. gerçekten başak'ın bizden üstün kadrosu olduğunu söyleyenler var, gülünç.

Takımımız doğru çalıştırılmış olsa ligin içinden geçeceğiz!

bu hıyar da baktı ki hücum futboluyla bi yere varamıyor ibb zamanındaki at üstüne yat taktiğine döndü. şans da hep yanındaydı 1-0, 2-1 lerle nereye kadar sıçrayacaksın bakalım akbilci.

kendisinin torpilli sponsorları hiçbir büyük takımda yok. medipolün falan ne şartlar karşılığında sponsor olduğunu gidin araştırın.

tek tek oyuncu bazında baktığınızda ligin en iyi takımı biziz. Başak daha az ile bizden daha başarılı. Apo'nun idealimdeki hoca olduğunu söyleyemem kesinlikle. Ama bizim takımı çalıştıran hoca'dan daha maharetli olduğu ortada. Bizim takımı apo'ya versen, 50 bin taraftar ve stadyumuyla beraber, şampiyonluğu kimse alamaz elinden herhalde. gerçekten başak'ın bizden üstün kadrosu olduğunu söyleyenler var, gülünç.

Takımımız doğru çalıştırılmış olsa ligin içinden geçeceğiz!
bizim kadro mu başaktan iyi :) kadromuz resmen çöplük. kaliteyi geçtim santrafor yok takımda stoperde de alternatif yok 18 yaşında ozanı oynatıyoruz. feghouli,maicon,belhanda zaten transfer edildiklerinde futbolu kafasında bitirmiş adamlardı isimlerine bakma geldikleri ilk günden beridir katkı sıfır.serdar ve fernando sürekli sakat

bizim kadro mu başaktan iyi :) kadromuz resmen çöplük. kaliteyi geçtim santrafor yok takımda stoperde de alternatif yok 18 yaşında ozanı oynatıyoruz. feghouli,maicon,belhanda zaten transfer edildiklerinde futbolu kafasında bitirmiş adamlardı isimlerine bakma geldikleri ilk günden beridir katkı sıfır.serdar ve fernando sürekli sakat

Bende bunun antrenmansizliktan kaynaklandigini savunuyorum. Türkiye de hic bir takimda idman yemis bir naga ve mariano seviyesinde bek, Rodri ve kuru seviyesinde acik oyuncusu yok. Muslera gibi kaleci, ndiaye, fernando gibi orta saha oyuncusu,donk gibi bie jokerleri yok. Forvetimiz olmasada toplamda rakiplerden üstünüz. Zayif oldugumuz nokta ise teknik heyet. 2. lig seviyesinde top oynatabiliyor anca. Yönetim konusunda da baklavaci dükkani ve dolmus isletmesi seviyesindeyiz malesef.

Bende bunun antrenmansizliktan kaynaklandigini savunuyorum. Türkiye de hic bir takimda idman yemis bir naga ve mariano seviyesinde bek, Rodri ve kuru seviyesinde acik oyuncusu yok. Muslera gibi kaleci, ndiaye, fernando gibi orta saha oyuncusu,donk gibi bie jokerleri yok. Forvetimiz olmasada toplamda rakiplerden üstünüz. Zayif oldugumuz nokta ise teknik heyet. 2. lig seviyesinde top oynatabiliyor anca. Yönetim konusunda da baklavaci dükkani ve dolmus isletmesi seviyesindeyiz malesef.
Övdüğün donku terim diriltti ondan önce çöp muamelesi görüyordu aynı şekilde gary de terim gelmeden önce bi hiçti. Serdar terimden önce de müzmin sakattı.fernando geçen yıl terimin geldiği ilk maçta büyük bi kas sakatlıği yaşamıştı yani o da sürekli sakatlanıyordu. Katıldığım tek nokta bu takımın kondisyoneri kötü iyi yükleme yapmamış. Ayrıca sene başından beridir iddia ediyorum bu takıma ortalama üzeri bi forvet ve stoper alınsaydı ş.liginde de ligde de zirvedeydik rahat bi şekilde ama fatih hocaya büyük kazık attı yönetim şimdi zorluğunu o çekiyor. Ama devran dönecek inşallah

Başarısını (!) takdir edin lafım yok da bütçesi yok,mütevazi falan demeyin komik oluyorsunuz.

Clichy'e 3M maaş veriyorlar, Arda'ya 4.5M maaş veriyorlar. Hangi mütevazi takımda bu bütçe var?

Bunların yaptığını hiç örnek falan almaya gerek yok. Baskı ortamı yok. Sponsorları da var. Bu şartlarda başarılı olmamak saçma zaten.

Başarısını (!) takdir edin lafım yok da bütçesi yok,mütevazi falan demeyin komik oluyorsunuz.

Clichy'e 3M maaş veriyorlar, Arda'ya 4.5M maaş veriyorlar. Hangi mütevazi takımda bu bütçe var?

Bunların yaptığını hiç örnek falan almaya gerek yok. Baskı ortamı yok. Sponsorları da var. Bu şartlarda başarılı olmamak saçma zaten.
Adamların forveti adebayor ve bajic.stoperleri epureanu. Bizde santrafor yok stoperler evlere şenlik.sonra neymiş efendim mütevaziymiş :)

1541342640248.webp
1541342686006.webp
1541342717097.webp
1541342735755.webp

kral adeta cıss ediyor

Geri
Üst Alt