Abdullah Avcı: "Savunma seni şampiyon yapar"

ya 2.yarıda hemen hemen her maç 2şer gol yerseniz ve 2den az atarsanız ne olacak?bunu yazmam gerektiğini hissettim ve yazdım arkadaşlar.tıpkı 2015teki gibi...

17798.jpg

kendi çalıştırdığı takım ligin en az gol yiyen ekibiyken

eski yardımcısının çalıştırdığı ekip ligde en az gol yiyen 2. takımdır

Amerikan liglerinden calmis o sözü. Orda "offense wins games defense wins championships" diyorlar

Rakip takımların td sini neden beğenmezsiniz hiç anlamıyorum ki kendi efsanenize yani fatih terim ide beğenmiyosunuz o ayrı konuda beğendiğim ileride takımın başında görmek isteğim birisi çok efendi bir insandır gördüğümüz kadarıyla hiç antipatikliğinide görmedim ülkemizde futbol mantığı olan tek td dir kendisi belkide kıskançlıktan beğenilmiyodur elindeki oyuncu grubu çok kaliteli değil ondan şampşyon olamıyodur adamın sahada oynadığının mantığı olduğundan ve elindekinden tam anlamıyla yararlandığından futbolcuları kaliteli görünüyor. umarım ülkemizdeki diğer td lerde yorumculuk yapmak yerine td lik yapmayı denerler

Rakip takımların td sini neden beğenmezsiniz hiç anlamıyorum ki kendi efsanenize yani fatih terim ide beğenmiyosunuz o ayrı konuda beğendiğim ileride takımın başında görmek isteğim birisi çok efendi bir insandır gördüğümüz kadarıyla hiç antipatikliğinide görmedim ülkemizde futbol mantığı olan tek td dir kendisi belkide kıskançlıktan beğenilmiyodur elindeki oyuncu grubu çok kaliteli değil ondan şampşyon olamıyodur adamın sahada oynadığının mantığı olduğundan ve elindekinden tam anlamıyla yararlandığından futbolcuları kaliteli görünüyor. umarım ülkemizdeki diğer td lerde yorumculuk yapmak yerine td lik yapmayı denerler
welcome to turkey

Yıllardır vasat hoca olduğunu kendisinin çok sevdiği verilerle açıklamaya çalışıyorum ama hala iyi hoca diyenler oluyor.

Bu adam korkağın teki. 2008'de Galatasaray'a gelmeyi reddetti adam. Baskı altında çalışamaz. Milli takımda gördük bunu yeterince.

Başakşehir öyle sıradan Anadolu takımı da değil. Sol bekleri Clichy'e 3M maaş veren, oynamayan Arda'ya 4.5M maaş veren bir takım.

İstanbul takımı olduğundan oyuncular rahatlıkla gelebiliyor. Ligin her takımı borç içindeyken onlar lüks içinde yaşıyor.

Çoktan şampiyon olması lazımdı bu takımın zaten. Kazandıkları maçlarda hep 1-0. Buna verilen şans başkasına çoktan şampiyon olurdu.

Tarih 4 Kasım 2018. Kendisinin en övüldüğü dönem bile eleştiriyorduk, çok şükür.

O kurduğun şampiyonluk hayalleri sezon sonu yine kabusa dönüşecek Apo.Sen hiç merak etme.Sizin çapınız şampiyonluk mücadelesini kaldırmaz.Bunu geçen sene de söyledim.Bu sene de olacak olan budur.Kodumun Avrupa özürlüsü...
Geçen yıl Kasım ayında yazdığım mesaj...

Asıl mesele tek bir kupa kazanamamış bir teknik direktörün böyle ahkam kesebilmesi. Bütün söylemleri neticesinde patlayınca en son apır sapır hocaya sallıyordu. Allah'ın çakma Guardiola'sı. :asd:

bu abdullah denen adam gecen sene lig devam ederken ntv ye çıkıp taktiklerini anlatan şarlatanın teki. noldu? koyduk
bu seneye gelirsek sezon boyu saçma sapan açıklamalar savunmanın kendilerini şampiyon yapacaklarının tiyosu sayesinde serdar dingilinden kurtulup taş 2 gibi stoper aldıktan sonra şampiyonluk geldi. noldu? gene koyduk...
kendini guardiola sanıyor at lülesi.

Geri
Üst Alt