Abdullah Avcı: "Şerefli ve hakkıyla kazanılan bir şampiyonluk istiyoruz"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
Abdullah Avcı: "Şerefiyle oynamayı, hakkıyla kazanmayı ilke edinmiş Beşiktaş'ın teknik direktörü olarak şampiyonluğu istiyoruz. Kafamızdaki oyun planını yerleştirmek için çalışmalar yapıyoruz. Oyuncular yapmak istediklerimize çok istekli ama her şey çok çabuk gerçekleşmiyor"

Abdullah Avcı:

2 aylık süreçte Ümraniye ile ilgili bazı tespitler yaptık. Transferlerle ilgili çalışmalarımız devam etti.

Beni mutlu eden şey, oyuncu grubunun yapmak istediklerimize çok istekli yaklaşmaları.

Yaşanılan sakatlıklarda abartıldığı gibi bir durum yok.

Abdullah Avcı:

Burak ve Karius hariç bütün takım Pazartesi'den itibaren hazır olacak.

Ljajic ve Dorukhan pazartesi takımla çalışacak. Karius iki hafta bizimle olmayacak.

Geldiğimden bu yana ilk istediğim sol ayaklı bir stoperdi. Victor Ruiz çok iyi bir tercih oldu.

Abdullah Avcı:

Quaresma ile özel görüştüm. Hayatla ilgili, sistemle ilgili. Son derece iyi cevap verdi. Ona şans vermeye devam edeceğiz.

Beşiktaş'ın geleceği adına yerli bir kaleci yatırımı yapılması gerekiyor.

Abdullah Avcı:

Beşiktaş taraftarları sağduyulu taraftarlardır. Biz Beşiktaş taraftarından zaman istemiyoruz, destek istiyoruz.

Buraya kafamda bir sistemle gelmedim, oyuncularımın performansına göre sistem belirleyeceğim.

Sahada birçok opsiyonumuz bulunacak.

Buzz Spor

Eksik cümle, doğrusu şöyle: Bu sene fikrimizi değiştirdik, şerefli ve hakkıyla kazanılan bir şampiyonluk istiyoruz.

Malov.​

8. Hafta seni ıslıklamaya başladklarında zırlamaya başlarsın, sonra da istifa edip kaçarsın, korkak herif.

Şerefli Beşiktaş mı :asd:

sent via GSC

Sene sonunu göreme umarim Sergen de bizden puan alamadan Malatya'da biraz iyi gitsin de sizin enayi taraftar Sergen'i getirtsin iyice bokum gibi takim olun.

Ya çıkmış toplantıya, Orhan Ak soruluyor neymiş taktik soruları beklermiş, saha içiymiş, iki taktik sistem öğrendi diye kendini Guardiola sandı o muamele yapılsın istiyor te Allam.

Abdullah Avcı cok boş adam, daha ağlamaya devam ediyor.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Herkes eksik gördüğü şeyleri tamamlamak için takviye yapar.

Geri
Üst Alt