Abdullah Avcı, Süper Lig'de Büyük Bir Takımda Devam Etmek İstiyor

Biraz beklesin.imparator besinci yildizi takip,baskan oldugunda Okan buruk teknik direktorumuz olur.Avci da basaksehire hayirli olur.

Okan Başak'tan ayrılırsa anca orada olur. Yoksa bu herifin vasatlığını, korkaklığını, sıkıcı ötesi oyununu hiçbir takım çekmez Türkiye'de. En başta Başak'tan ayrılırken mallık etti, 10 yıldır düştü kalktı ama hep arkasında olan bir yönetim vardı. Kendini bir halt zannedip Beşiktaş yapınca ne halt olduğu da ortaya çıktı. Belki taraftarı olmayan sahipli bir takımda iş yapabilir, taraftarlı hiçbir kulüpte barındırmazlar bu yetersizi.

Okan Başak'tan ayrılırsa anca orada olur. Yoksa bu herifin vasatlığını, korkaklığını, sıkıcı ötesi oyununu hiçbir takım çekmez Türkiye'de. En başta Başak'tan ayrılırken mallık etti, 10 yıldır düştü kalktı ama hep arkasında olan bir yönetim vardı. Kendini bir halt zannedip Beşiktaş yapınca ne halt olduğu da ortaya çıktı. Belki taraftarı olmayan sahipli bir takımda iş yapabilir, taraftarlı hiçbir kulüpte barındırmazlar bu yetersizi.

Bir Fener yapsa da neşemizi bulsak.

Premier league den bir çok teklif aldım diyordu.

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

kendi mallıgından şampiyonlugu kaybetmesini taraftarı olmamasına bagladı,bjkde gördü gününü.köpek gibi pişmandır şuanda başakşehirden ayrıldıgına

Vision bu fırsatı kaçırma ve apoyu hemen takımın başına getir.

beşiktaşlılar dua ediyor fener umarım bunu alır diye çünkü hala daha bu adama maaş ödemeye devam ediyor beşiktaş

Geri
Üst Alt