abdullah avcı

Abdullah avci icin hep soylerim bana gore u18 hocasidir. Bu herifin yilda net 12 milyon tl kazanmasi skandaldir.

Bu adamin kazandigi tek kupa yok. Ve olmaz da.

beşiktaş'a gelirse 20.hafta kovulur. Yenildiği maçtan sonra 3.bölgede şunu yaptık derse taraftarı çıldırtır. Kupada Hatay'a elenirse "oyun olarak gelişiyoruz" der. Avrupa'da Helsinborg deplasmanında yenilir "top 60 dakika oyunda kaldı, bu önemli" der.

Bize eğlence çıkacak.

20.hafta kovulur demiştim, sanırım tahminim doğru çıkacak.. Aynısını Cocu için de söylemiştim. Biz bu ligi, futbolu, ülkeyi tanıyoruz artık. Kahin olmaya gerek yok. Mantık yürütmek yeterli.

Hocam galiba saha parselleme de hat kopmalari sebebiyle Gegenpressung taktigi sırasında bir sıkıntı olmakta

Arkadaşlar herkes düşünsün kendi iş hayatlarında ve kariyerlerinde hiçbir bok bilmediği ve über başarısız oldugu halde eşi dostu fazla olduğu için iyi yerlere gelmiş insanları elbet bilirler bu arkadaş da onlardan biri

F3111 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu angut gecen sezon Robinho'yu forvete atma fantezisi yerine Adebayor ile devam etse veya Ba'yi oynatsa sampiyon olamayabilirmisiz. Ba'nin bu sezonki performansi onu gosteriyor.

Geri
Üst Alt