abdullah buğra taşkınsoy

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
- Fb-Samsun maçında Fb'nin son dakikada attığı golde ofsayttaki Fb'li oyuncu için hakemi izlemeye çağırmadı.
- Fb-Bjk maçının son dakikasında Yasin Kol'un uydurduğu penaltıya müdahale etmedi.
- Gençlerbirliği-Galatasaray maçında olmayan ofsaytla golümüzü iptal ettirdi.

Bunun ve diğerlerinin ne olduğu belli zaten. Şu operasyon çocukları hakkında tek bir kelam etmeyen satılmış yönetime yazar bunlar.

ne yapıyorlar ediyorlar insanı geriyor kendilerine küfür ettiriyorlar.

göz göre göre hak yiyor adam, bu herife gereken yapılmayacak mı?

batuhan’ın suçu yok bence, yunus önde dediyse yunus’a ofsayt çalınabilir defansı çekiyor diye ama adam önde dahi değil.

utanmaz insanlar.

Babası 2001 yılında şampiyonluğumuzu çalanlardan biriymiş (Şahin Taşkınsoy), kardeşi de (Burak Taşkınsoy) hakem ve Lale Orta'dan aşina olduğumuz Okan üni'de okumuş ayrıca Koç üni ile ilişkileri var. Lağım gibi.. Yürekli bir cumhuriyet savcısı çıksa ve şu aileyi araştırsa neler çıkacak neler.

Oyun kuralları belli oyuncu ofsaytta olsa dahi top
Için mücadeleye girerse topun üstünden atlarsa
Topa tesadüfen dokunursa
Rakip ile temas ederse itip kakarsa
Pasif değil aktif oluyor
Yunus aut çizgisine doğru koşuyor
Bu kafayla attığımız ikinci golde de barış ofsayt
Burda bile şu kuralı bilmeyen futbol takip eden dolu insan var
Hem yunus çizgi olarak ofsayt değil hemde kural olarak aktif değil

Rezalet ya rezalet şu bize yapılanlar ifb ye olsa kan gövdeyi götürür. Ama adamlar hala dünkü faulü falan konuşup konuşturabiliyorlar. Bu başarıdır abi.

Futboldan iğreniyorum artık, zevk vermiyor yani. İçine ettiler her şeyin. Bugün çok kritik bir galibiyet alındı ama sinirden şu galibiyete sevinemez hale geldim.

Ödül olarak bugün yine görev verirler buna.
Suç bu operasyon çocuklarında olmadığında herkes biliyor. Aldıkları talımatlar belli: Galatasaray’ı Şampiyon yapmayacaksınız.
Fenerasyon ve mhk başkanını istifaya davet edemeyen korkak satılmış yönetim yüzünden bunlar böyle çalıyorlar ve de çalmaya da devam edecekler.
Taraftardan birisi başta yasin kol şerefsizi olmak üzere şu hakem bozuntularından birisini tekme tokat döverse korkudan adam gibi çalmaya başlarlar belki ama taraftar da iş yok işte. Yönetim zaten satılmış ve siyasi abilerden korkuyor.

Benim anlamadigim bir detay var.

HYnin konustugu gibiyse - yani hem bizim hem genclerin birer yetkilisi VAR odasinin orda gozlem amacli bulunmussa, ve mac oynanirken boyle rezalet kararlar cikmissa nasil oluyorda aninda yonetime haber verilip oradan bir aciklama alamiyoruz.

Onun yerine metin ozturk cikiyor , 0 efektif zaten.

Benim anlamadigim bir detay var.

HYnin konustugu gibiyse - yani hem bizim hem genclerin birer yetkilisi VAR odasinin orda gozlem amacli bulunmussa, ve mac oynanirken boyle rezalet kararlar cikmissa nasil oluyorda aninda yonetime haber verilip oradan bir aciklama alamiyoruz.

Onun yerine metin ozturk cikiyor , 0 efektif zaten.
Var odasında değillermiş Riva'daki Tff binasına davet edilmişler yalnızca

Var odasında değillermiş Riva'daki Tff binasına davet edilmişler yalnızca
Var odasinda olmazlar zaten ama surec takip edebilir ya da orda itiraz edebilecekleri bir personel bulunmasi gerekir (yoksa ne anlami var?)

Su olmasi lazimdi, eray yazgan buna itirazini iletti, tff gorevlileri umursamadi ya da soyle dediler boyle dediler diye metin ozturke iletilmesi lazimdi konusmasindan once.

Nasil saadettin "bize oyle diyorlar" diye koyun kitlesine mamam veriyor. Gundem cumlesi kullaniyor. Aynisini yap.

Zaten bir sey cikacagi yok ama ses cikar.

Ödül olarak bugün yine görev verirler buna.
Suç bu operasyon çocuklarında olmadığında herkes biliyor. Aldıkları talımatlar belli: Galatasaray’ı Şampiyon yapmayacaksınız.
Fenerasyon ve mhk başkanını istifaya davet edemeyen korkak satılmış yönetim yüzünden bunlar böyle çalıyorlar ve de çalmaya da devam edecekler.
Taraftardan birisi başta yasin kol şerefsizi olmak üzere şu hakem bozuntularından birisini tekme tokat döverse korkudan adam gibi çalmaya başlarlar belki ama taraftar da iş yok işte. Yönetim zaten satılmış ve siyasi abilerden korkuyor.

Demiştim bugün görev alacağını.
Ulan yönetim.

Herkes tüm spor camiası hatta en fanatik fbli bile kararı yüzde100 hatalı diyor onda şüphe yok lakin bu adam yine varda maç yönetecek hiçbirşey olmsmış gibi düdük çalacak hatta ödüllendirilecek, sıkıntı burda. Bugün kazandık ama yarın kazananayabiliriz bu hakemleri nereye kadar yeneceksin, bu sezon aynı bu şekilde sayılmayan üçüncü net golümüz bildiğim, her karar aleyhimize bir noktadan sonra hakemide yenemeyecez o zaman nolcak.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu herifi sokakta rahatça gezdiren galatasaray camiası

Geri
Üst Alt