GSC Haber Abdullah Kavukcu: "Bize gelmek isteyen, haber yollayan futbolcular var. Onları siz zaten yazıp çiziyorsunuz..."

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
20251113_124221.webp

Abdullah Kavukcu: "Dünyada bir hedef koyduk. 5 sene içinde Avrupa'dan bir kupa getirmek istiyoruz. Hep transferler konuşuldu, gidenler hiç konuşulmadı. Maaşlarıyla birlikte gidenlerin satışı 50 milyon euroya ulaştı. Sözleşmeleri devam eden ve belki de ocak ayında gidecek kontratlarımız var. Hocamızın ve başkanımızın liderliğinde çalışmalarımız her zaman oluyor. Transferi şu anda konuşmak yersiz. Çok iyi bir kadromuz var. Hocamızın takviye talebi olursa konuşuruz ancak şu anda konuşmadık. Bize gelmek isteyen, haber yollayan futbolcular var... Onları siz zaten yazıp çiziyorsunuz..."

Abdullah Kavukcu: "Biz geçen sene 5 tane transfer yaptık. Victor Osimhen de bunlardan birisi. Oynadığı oyun ortada, konuşulanlar ortada. Mevcut futbolcularımızın değeri de ortada. Icardi mesela. Biz bir aileyiz. Icardi de aileden birisi. Hepsi çok değerli."

Sen söylüyorsun ki yazıp çiziyorlar.

Sovu kes kavukcu icraat yap

Senin isin o transferleri en makul sartlarda bitirebilmek, bol keseden harcayip Singo‘yu 30‘a, Ugurcan‘i 28‘e ve sana gelmek icin can atan Osimhen‘i 75‘e almak ve istenen rakami tek kurus indirememek transfer basarisi degildir.

Sovu kes kavukcu icraat yap

Senin isin o transferleri en makul sartlarda bitirebilmek, bol keseden harcayip Singo‘yu 30‘a, Ugurcan‘i 28‘e ve sana gelmek icin can atan Osimhen‘i 75‘e almak ve istenen rakami tek kurus indirememek transfer basarisi degildir.
adamlar osimhenden kötü topcuya 150m basiyo, ne anlatiyorsun sen? 75 bu adam icin bedava oldugunu sayfalarca yazdik! su an 200m versinler satmayiz!
singoya yüksek dedim bende tanimadigim icin 35 verdik, satmaya kalksak 70m teklifler gelir! ugurcanda parasini hakkini vermeye basladi. tr ligi önemsiz, asil avrupa vitrininde cok ses getirdiler!!!
ayrica yöneticiye hakaret etmek yerine kulübe destek cik.

1 lira hakediyorum ama 5 lira verirsen gelmek istiyorum demek gelmek istemek değil allahın simitçisi

Hadi takımları yüksek bonservis isteyebilirler ama gelmek isteyen adam maaşını yüksek tutmaz.
Adam hem Arap ligi gibi para kazanıyor hem de UCL oynayacak. Daha ne olsun

Lookman her an sorun çıkaracak bir adama benziyor. Bonservisi, maaş isteği çok yüksek.

adamlar osimhenden kötü topcuya 150m basiyo, ne anlatiyorsun sen? 75 bu adam icin bedava oldugunu sayfalarca yazdik! su an 200m versinler satmayiz!
singoya yüksek dedim bende tanimadigim icin 35 verdik, satmaya kalksak 70m teklifler gelir! ugurcanda parasini hakkini vermeye basladi. tr ligi önemsiz, asil avrupa vitrininde cok ses getirdiler!!!
ayrica yöneticiye hakaret etmek yerine kulübe destek cik.
Cikis maddesi olmasa Osi‘yi alamazdin o bedele. Ona ragmen Napoli istedigi bütün ödeme sartlarini kabul ettirdi sana, üstüne 10% luk pay da ekletti. 40 milyon pesin vermeyi Bayern gibi kulüpler bile kabul etmiyor.

Singo iyi topcu ama 35 bons ve 5 milyon maasin asiri fazla olduguna süphe yok herhalde. Burda da Monaco satmak istedigi halde ilk cektigi fiyati ödedin aylarca masada olmana ragmen.

Ugurcan‘a girmiyorum bile.

Yazdiklarimda en ufak hakaret bile yok, birakin da bunlari elestirelim bir zahmet, yönetim saksakciligi yapmaya gerek yok.

Cikis maddesi olmasa Osi‘yi alamazdin o bedele. Ona ragmen Napoli istedigi bütün ödeme sartlarini kabul ettirdi sana, üstüne 10% luk pay da ekletti. 40 milyon pesin vermeyi Bayern gibi kulüpler bile kabul etmiyor.

Singo iyi topcu ama 35 bons ve 5 milyon maasin asiri fazla olduguna süphe yok herhalde. Burda da Monaco satmak istedigi halde ilk cektigi fiyati ödedin aylarca masada olmana ragmen.

Ugurcan‘a girmiyorum bile.

Yazdiklarimda en ufak hakaret bile yok, birakin da bunlari elestirelim bir zahmet, yönetim saksakciligi yapmaya gerek yok.
İlk olarak Singo 30 milyon euro'ya alındı ve kesin satılmak istenen bir oyuncu değildi. İstedikleri parayı vermeseydin satmazlardı zaten haberlerde bu şekildeydi. Singo'da sıkıntı oyuncuya verdiğin maaş orada o yüzden bir başarı yok. Uğurcan zaten kaleci transfer süreci olarak dediğin gibi başlı başına hatalı yürütülen bir süreç. Osimhen konusunda ise sana katılmıyorum. Çıkış maddesi 75'i peşin yatırınca geçerli olan bir madde. Sen bunu vermiyorsun ama atladığın konu bunu veren kulüp var. Osimhen transferi maddi olarak bir çılgınlık lakin Osimhen'i ikna etmek, o bütçeyi oluşturabilmek bir başarı.

Bunun ağzına fermuar monte etmek gerek. Nerede Ali Dürüst ketumluğu…

Yahu bu kadar boş bir açıklama olmaz.Yok gelmek istiyormuş falan çok anlamsız yorumlar.Her transfer dönemi rezillik yaşatıyorsunuz planlama evlereşenlik hala yok herkes gelmek istiyor cart curt.Parayı verirsen herkes geliyor.

Eksikler belli.Gitmesi gerekenler belli.Bunun hakkında çalışma yapıyormusunuz.Bundan habet ver.Hiçbirşey konuşmuyorlarmış.Hiç şaşırmadık zaten.

Geri
Üst Alt