GSC Haber Abdullah Kavukcu, Devre Arası Transfer Döneminin Nasıl Geçtiğini Açıkladı

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1770890560122.webp

Abdullah Kavukcu: "Ara transferde 9,3 Milyon euro harcadık. Sene sonunda beğendiğimiz futbolcuyla devam edebileceğiz. Herkes çok iyi kaynaştı. Mutlu olmayan taraftarlarımız oldu ama içerde ciddi bir rekabet ortamı oluşturduk. Hocam çok mutlu."

Abdullah Kavukcu: "Son anda bozulan sözleşmeler olabiliyor, Ocak ayında takımlarında oynayan oyuncular olduğu için orada aldığı rakamın 3 katı rakamlar talep edebiliyor. Galatasaray'ın geleceğini düşündüğümüz için transfer etmediğimiz isimler oldu."

Abdullah Kavukcu: "Ocak ayları çok zor transfer dönemi. Galatasaray'da limitle ilgili sorunumuz yok. Ama Avrupa'da %70'i tutturmanız gereken bir limit konusu var. Buna da bakarak biz transfere bakmadık. Hocamızın istediği ve onayladığı futbolcularla görüştük."

Abdullah Kavukcu: "Hocamızın istediği oyuncularla görüştük. Ama sosyal medyada algı oluştu, 'Şu oyuncuyu isteriz', yani artık menajerlerin bile sosyal medyada trolleri var. O troller, farklı şekilde insanları yönlendiriyor. Bizler de isteriz dünyadaki en iyi futbolcuları getirelim. Bunları da başaracağız."

Abdullah Kavukcu: "Gerçekten Galatasaray'ın ihtiyacı olan bölgelere, hocamızın istediği ve onayladığı futbolcularla görüştük."

Abdullah Kavukcu: "Her maça final olarak bakıyoruz. Karşı takımın, menajerlerin de algıları çok fazla diye düşünüyorum. Biz birleşirsek bizi kimse yıkamaz."

Abdullah Kavukcu: "Taraftarımızı kaybetmememiz lazım. Başkanımla beraber konuşuyoruz. Bilet fiyatlarını doğru seviyede tutmamız lazım. Atmosferi bozmamamız lazım. Dünyada farklı stadyumlar var ama böyle destek yok. Biz kimle görüşsek atmosferden dolayı da gelmek istiyor. Taraftarın biletlerini çok uygun satmamız lazım."

(AA)

Seni baskan yaptıracağız!

Eylül ayında da müthiş bir kadro kurmuştunuz hocanız çok mutluydu.

"Taraftarın biletlerini çok uygun satmamız lazım." seni haklı buluyorum Abdullah beyy

Dünyanın en kolay ve rahat işi Galatasraayda başkan ve yöneticilik yapmak.
Her türlü yalanı at her türlü beceriksizliği yap kimseden tepki yok.
Galatasaray winner klüp zaten.Hiçbir halt yedikleri yok.
Kendilerini başarılı zannediyorlar.Bir gram utanma yok bunlarda.Gene hiçbir aksiyon almayacaklar.Sanki bundan önce onca yalanı rezilliği ben yaşattım..
Kimse biz büyüğüz falan demesin.
Heleki o genel kurulda erden tümur gibi adama o lafları eden şerefsiz sözfe Galatasaraylı fosillerin olduğu yerde zaten büyümek imkansız.Ax olsun benim olsun zinniyeti var bunlarda.

Adını bile yazmak istemiyorum.O erden timura laf eden şerefsiz erden gibi adamlar ve Fatih terim ve o dönemki oyuncu grubu olmasa sizi köpekler bile yemezdi.Şimdi kalkıp orada artistlik yapıyorsun.Reklamın ktalını yapıyorsun.Öleceksiniz orada kendinizi tatmin ediyorsunuz.

Kavukcu'nun başkan olduğu günleri görmek dileğiyleeeee

Üç isteyene üç, beş isteyene beş verip almayı herkes yapar. İkna edemediklerinden bahsetmemiş.

Asıl üzerine düşeni yapamıyor maalesef.

Rakibin kopek gibi saga sola para harcarken bu tutumu sergilemek kolay is degil..
Cogumuz secimde iyi bir tablo ciksin diye para harcamadi dedik ama sonuc olarak harcanmayan para Galatasarayimizin parasi..
Gidip de Gueyeye Oulaiye 35-40 vermektense bu tarz bir donem gecirmek daha dogru oldu bizim icin

Sene sonu en kötü yerden 50bine satmaya devam edersiniz. Geçen sezon 12bin lik bileti 23e sattığınız gibi

Geri
Üst Alt