GSC Haber Abdullah Kavukcu: "Fenerbahçe maçında doğru hakemlerin seçilmesi gerektiğini düşünüyorum"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Abdullah Kavukcu:

"Sallai'nin ayağı kırılabilirdi. Yine aynı hakem, farklı bir stadyumda aynı pozisyon için farklı bir karar vermiştir. Bunların dikkatini çekmek istiyoruz ve gerekli adımların atılmasını istiyoruz. Ortamı germek istemiyoruz."

"Spor Şube ile bir gerginlik yaşamadık. Maç içindeki gerginlikte tartışma, dialog olabilir, ordan yukarı çıktık ve iletişimle sorunu çözdük. Biz de bu ülkede Emniyet'e tabi vatandaşlarız, farklı yorumlar var. Ortada büyütülecek hiçbir şey yok."

"Bir de İbrahim Başkan'a bir sözünü hatırlatıyorum. 'Hakem hata yapabilir ama VAR hakemi hata yapamaz'. VAR hakemlerini daha dikkatli olmaya davet ediyoruz.. İbrahim Başkan'a sonsuz güvenim var, VAR ile ilgili gerekli incelemelerin yapılmasını istiyoruz."

" Bugünden söylüyorum. Özellikle Fenerbahçe maçında doğru hakemlerin seçilmesi gerektiğini düşünüyorum. Emek harcıyoruz. Kimsenin hakkı yenilmesin. Biz kendimiz için bir şey istemiyoruz."

İstesenee yabancı hakem diye gidip köylüsü yasini atayinca görürsün tersten

Abdullah Kavukcu:

"Sallai'nin ayağı kırılabilirdi. Yine aynı hakem, farklı bir stadyumda aynı pozisyon için farklı bir karar vermiştir. Bunların dikkatini çekmek istiyoruz ve gerekli adımların atılmasını istiyoruz. Ortamı germek istemiyoruz."

" Bugünden söylüyorum. Özellikle Fenerbahçe maçında doğru hakemlerin seçilmesi gerektiğini düşünüyorum. Emek harcıyoruz. Kimsenin hakkı yenilmesin. Biz kendimiz için bir şey istemiyoruz."
İbrahim magandasiyla ilgili de konuştu onlari da ekle adminim

Olum boş hava yapıyorsun haciosman denen zuppe şimdi yasin kol u kol gibi sokar o maça. Yabancı hakem yabancı VAR istiyoruz diyeceksin

Yabancı hakem vurgusu olmalıydı. Geçtiğimiz sezon senin sahanda çifte standarta boyun eğdiniz. Nasıl bunu pas geçip söylemde bulunursun çok yazık.

Hala İbrahim başkana güveniyoruz diyor yav.

Karizmatik balyoz gibi yumruğu olan en az 185 boylu diksiyonu sağlam hitabeti güçlü bir yönetici aranıyor. Yeri geldiğinde mahalle ağzıyla ortalığı inletecek yeri geldiğinde siyasi ağızla rakiplerimize göz dağı verecek bir yönetici şart. Hatipoğlu kavukçu falan hadi abi yaaa kahveye gelseler kimse ayağa kalkmaz hosgeldin demeye öyle bi özgül ağırlıkları var.

Yasin kol atandi bile

Rezil yönetim, hicbir yerde kulübün hakkini savunamiyorsunuz

Singoya 35 sıkıp sov yapmasini bilirsiniz anca

Geçen sene fener harici herkesin iatifa dedigi haciosmana bu sene herkes büyük başkan cekmeye basladi Allah Allah tuhaf degilmi

geç bunları

1 ay önceden yabancı hakem yaygarasına başlayacaktınız

haftaya yasin kol diye ağlayıp durursunuz

beceriksiz adamlar

Geri
Üst Alt