GSC Haber Abdullah Kavukcu: "Hocamızın isteği ve yabancı sayısına göre transferler yapacağız"

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
20250828_202510.webp

Abdullah Kavukcu: "Güçlü rakipler dediniz, Galatasaray da çok güçlü. Biz, hocamızın bizden istediği oyuncuları tek tek alıyoruz. İnşallah bir pozisyonumuz daha var onu da yapacağız."

Abdullah Kavukcu: "1 transfer olur, 2 olur, 3 olur, bunlar mevzu değil. Hocamız ne isterse onu yapıyoruz. Bir de yabancı sayınız var. O yabancı sayısına göre transfer yapıyorsunuz. Bizim yabancı boşluğumuzda sadece 1 boşluğumuz var. Onun için 1 transfer dedim. Ama yarın ne getirir. İnşallah güzel sonuçlanır."

Adamsın

Salla nelerine yetmiyor

hakedene hakettigi gibi

Abdullah Kavukcu: "1 transfer olur, 2 olur, 3 olur, bunlar mevzu değil. Hocamız ne isterse onu yapıyoruz. Bir de yabancı sayınız var. O yabancı sayısına göre transfer yapıyorsunuz. Bizim yabancı boşluğumuzda sadece 1 boşluğumuz var. Onun için 1 transfer dedim. Ama yarın ne getirir. İnşallah güzel sonuçlanır."

Düzeltmiş sonrasında.. Daha orta saha, kaleci, defansa ve Barış 'ın durumuna göre kanat lazım olabilir.

Jelert ve Yusuf gitmeli ve yerlerine iki genç alınmalı.

R yapmış

Ne diyon abicim minimum 6 transfer lazım bu takıma

Geri
Üst Alt