GSC Haber Abdullah Kavukcu, Instagram Hesabı Spam Saldırısı Sonrası Kapandı!

Allah sizin gibi yetersizlere bir şekilde zenginlik bahsetmiş, yetmemiş bir de ülkenin en büyük kulübünde yönetici olma şansına erişmişsiniz, ömrünüzü vermeniz lazım ömrünüzü, şu işe kendinizi adamanız lazım. Herkesten önce 10 adım ötesini görmeniz lazım, planlamaları transferleri sponsorları, hepsini yumurta kapıya gelmeden ayarlamanız lazım, yan gelip yatacak yer mi burası? Bu kulüp için hasta olanlar hapise girenler var, bir de sizin gibi işbilmez reziller var, hepiniz beter olun.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adam olan biri bu başkanın ne çeşit bir ... olduğunu zamanında gördüğü için topladı basini, kirmadan dökmeden uyararak istifasını verdi gitti. Instagram kapatmakla olmaz bu is

incinmiş mi?

Defol git lan... simit saraylarını da kapat...

Galatasaray tarafatarinin yikiciligi korkunc boyutlara ulasti. Eskiden, yani 1970'lerde 1980'lerde Galatasaray'in otokontrol mekanizmasi kongre idi, Galatasaray Lise'sinin koridorlariydi.

Simdi bu otokontrol mekanizmasi populist sosyal medya tepkilerinden etkileniyor. Biraz urkutuyor beni bu. @Keramettin TANRIVERDİ - Yorumun nedir?

daha kadroları saymadık hayrettin

Abi hesabını kapatması çok komik. Bari tepkileri anlıyoruz transferler için çalışıyoruz falan deselerdi.

Böyle olunca ulan her şeyi ellerine yüzlerine mi bulaştırdılar korkusu oluyor.

Aynı tarife asıl Dursun'a yapılmalı.

Şu an ne yaşıyorsak bunun başlıca sebebi Dursun Özbek'tir. Diğerlerinin etkisi yüzde bir bile değildir muhtemelen.

Bu ayrıca bence Dursun Özbek'in genel politikası, hep birilerini ön planda tutuyor dikkat ederseniz ve kendisi bir konuda sorumluluk alınması gerektiği zaman birkaç adım arkada bekleyip insanların ezilmesini izliyor. Belki keyif bile alıyor. Şu an taraftarın yaşadığı sinirin ve hüsranın bu kadar umrunda olmaması için ruhsuz olmak lazım. Bu adamın hayat felsefesi bu abi, biz sadece müşteriyiz. Taraftarlık falan hikaye.

Galatasaray tarafatarinin yikiciligi korkunc boyutlara ulasti. Eskiden, yani 1970'lerde 1980'lerde Galatasaray'in otokontrol mekanizmasi kongre idi, Galatasaray Lise'sinin koridorlariydi.

Simdi bu otokontrol mekanizmasi populist sosyal medya tepkilerinden etkileniyor. Biraz urkutuyor beni bu. @Keramettin TANRIVERDİ - Yorumun nedir?
Abi sorun iletişim.

Eskiden taraftarlar böyle müşteri değildi şimdi kombine ve mağazacılık üzerinden ciddi gelir üretiyorlar özellikle son dönemde ve kendilerini söz sahibi görüyorlar.

Bunu toksiklik seviyesine getirip her oyuncuyu çöp görenler tabii ki savunulamaz ama Mayıs başında şampiyon olup ağustos 10da tüm eksiklikler orada duruyorsa taraftarın da sabrı bir noktada tükenebilir ki bence son divanda da bayağı tepki oldu.

Doğru iletişimi yürütselerdi çoğu şey bu noktaya gelmezdi, medyaya büyük isimleri pompalıyorlar günlerdir, taraftar inansa dert inanmasa dert, Kavukçu iyi niyetli bile olsa çevresindekiler kötü ve ortada bir kaos olduğu net bence ve bu Galatasaray’ı ciddi manada olumsuz etkiliyor güncel durumda.

Yoksa Dursun Özbek ilk döneminde ne eleştiriler aldı, Nazifoğlu vs neler söyledi, taraftar tepki gösterdi, o kadar, kimse sallamadı taraftarı. Şu an durum biraz daha farklı bence, iletişimle taraftarı konsolide etmek lazım, bunu bir FT yapabiliyordu bir de Erden Timur, başkasında görmedim zaten.

Abi sorun iletişim.

Eskiden taraftarlar böyle müşteri değildi şimdi kombine ve mağazacılık üzerinden ciddi gelir üretiyorlar özellikle son dönemde ve kendilerini söz sahibi görüyorlar.

Bunu toksiklik seviyesine getirip her oyuncuyu çöp görenler tabii ki savunulamaz ama Mayıs başında şampiyon olup ağustos 10da tüm eksiklikler orada duruyorsa taraftarın da sabrı bir noktada tükenebilir ki bence son divanda da bayağı tepki oldu.

Doğru iletişimi yürütselerdi çoğu şey bu noktaya gelmezdi, medyaya büyük isimleri pompalıyorlar günlerdir, taraftar inansa dert inanmasa dert, Kavukçu iyi niyetli bile olsa çevresindekiler kötü ve ortada bir kaos olduğu net bence ve bu Galatasaray’ı ciddi manada olumsuz etkiliyor güncel durumda.

Yoksa Dursun Özbek ilk döneminde ne eleştiriler aldı, Nazifoğlu vs neler söyledi, taraftar tepki gösterdi, o kadar, kimse sallamadı taraftarı. Şu an durum biraz daha farklı bence, iletişimle taraftarı konsolide etmek lazım, bunu bir FT yapabiliyordu bir de Erden Timur, başkasında görmedim zaten.
Dogru diyorsun. Klup yonetimi iletisim anlaminda cok ama cok kotu bir ornek sergiledi. Ama inan iceride bunun kavgasi zaten veriliyor. Gerekli otokontrol mekanizmasi zaten devrede. Beni korkutan bu basarisiz iletisimin, sosyal platformlarda yikici boyuta ulasmasi. Taraftar haksiz demiyorum. Taraftar kendisinden veriyor karsiliksiz zaten. Buna sebep te yonetimin iletisim beceriksizligi. Uzucu inan. Eskileri bilen goren birisi olarak bugun yasadiklarimiza inanamiyorum. Sebep yonetim. Kabul ediyorum ama yine de endiseliyim.

Biz sevgili Erden'i cok erken kaybettik. Donusum onunla baslayacakti ama olmadi. Ah ah. Keske uzun uzun konusabilsek. Neyse. Icimize atalim bakalim.

Defolup gitse ertesi gün Cenk çıkar piyasaya hepiniz rahatlarsınız. Hele her gün açıklama yapan Ultraslan var ya, anında sessize gömülür

ben bastan beri diyorum aziz yildirimla bir anlasma yapildi, bu yönetim böyle degildi, var bence bir oyun!

Geri
Üst Alt