GSC Haber Abdullah Kavukcu: “Muslera ve Mertens bu sene ayrılıyor“

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1747671040278.webp

Abdullah Kavukcu: "Victor Osimhen Ocak ayında çok ciddi teklifleri reddetti. Gitmedi. Geçtiğimiz gün bana 'Bugüne kada oynadığım takımlar içinde en mutlu olduğum yer Galatasaray' dedi. Çok uçurumlar olmazsa arada, Galatasaray'da kalacağına inanıyorum."

Abdullah Kavukcu: "İnsanlar çok tartışıyorlar, alırsak falan diyorlar. Biz masadayız. Gerçek. Osimhen'in karar vermesi lazım burada. Tekliflere bakacak. Bize bir rakam söyleyecek. Yeter ki bize yeşil ışık yaksın."

Abdullah Kavukcu: "Victor Osimhen kalmak isterse, onun bonservisini almaya ve maaşını vermeye hazır vaziyette bekliyoruz! Biz Ocak ayından bu yana çalışıyoruz bunun için."

Abdullah Kavukcu: "Morata çok mutlu, bana 'iyi ki beni buraya getirmişsin, iyi ki Galatasaray'ı tanımışım' dedi. Morata'yı biz alırken Arsenal vardı masada. İspanya'nın kaptanı, inanılmaz piyasası olan bir oyuncu."

Abdullah Kavukcu: “Muslera, ailesi ve çocuklarını memlekete gönderdi. Mertens de aynı şekilde bu sene gidiyor. Bu bölgelere transfer yapacağız.”

Abdullah Kavukcu: "Önümüzdeki haftadan itibaren transferde düğmeye basmak zorundayız."

Abdullah Kavukcu: "Ocak ayında çok yıpratıldık. Bu sene bir defa hepimizin hem fikir olduğu konu transferi bir kişinin bu işi yapması. İbrahim Bey yaparsa ben ona destek vereceğim, ben yaparsam o bana destek verecek."

Abdullah Kavukcu: “Muslera, ailesi ve çocuklarını memlekete gönderdi. Mertens de aynı şekilde bu sene gidiyor. Bu bölgelere transfer yapacağız.”

Bildiğimiz şey resmi olarak söylenince bile koyuyor. Veda açıklaması yaptıklarında ve seneye onları görmediğimizde asıl o zaman ne yapacağız, şimdiden dertlendiriyor.

Martinez (5-10 mio bonservisi ise) + Felix

Bu adamında bu huyunu seviyorum. Inanilmaz profesyonel sifir duygusallik. Çatır çatır gerçekleri paylaşmış taraftarın aklı şuan netleşmiş oldu.

Hadi bir kaleci ile sağ bek bakalım

Abdullah Kavukcu: "Ocak ayında çok yıpratıldık. Bu sene bir defa hepimizin hem fikir olduğu konu transferi bir kişinin bu işi yapması. İbrahim Bey yaparsa ben ona destek vereceğim, ben yaparsam o bana destek verecek."
İstese dahi yapamadığını görmediniz mi artık şu adamın da daha adını anıyorsunuz :|

Geri
Üst Alt