GSC Haber Abdullah Kavukcu: "Osimhen, Nisan ayında kararını bildirecek"

abartmayin forumdan elinin kiri cikartip 5m euro verecek mason renkdashlar var..

Olum ekonomi harbiden iyi demek ki lan

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yav kes be! Yaptiginiz tum transferler rezalet. Osimheni de gardi getirdi, görende kendi getirdi sanacak

Demin iftar yaptım.

O yüzden sana gönül rahatlığıyla ana avrat sövüyorum şu an

Bu yonetim tüm projeler car cur etmeyi kafaya koymus. Eger sen Osimhen alacaksan, bir o kadar bonservis daha vereceksin ki kadro anlami olsun. Bu rakamlar akil alir gibi degil.

Show yapiyor

65 milyon nedir yav kendinize gelin

Bu paralari hayatta veremeyiz biz

1 yıllıgına kiralanır

Şampiyonlar liginde en az yarı final hedefi ve potansiyeli olan 5 büyük ligden bir takıma gider bu çocuk 26 yaşında fişek gibi. Kariyerine Eyüp, Bodrum gibi takımlara karşı oynamak için dört beş yıllığına ipotek koymayacaktır. Önüne kariyeri için inandırıcı bir proje koyarsak az da olsa kalma ihtimalı var diye düşünüyorum. Avrupa vitrini için temeli sağlam bir şeyler sunmalı yönetim.

Giderayak osimhenle taraftarın arasinida bozun tam olsun düdük makarnaları. Kendi beceriksizliklerini osimhene yukleyecekler

32 - 33 ünden sonra son atımlık kurşunu için gelir, yeniden formamızı giyer.. Gelmese dahi, bu yıl ki performansı, karakteri, takımı sahiplenmesi nedenlerinden dolayı her zaman gönlümüzde özel bir yeri olacaktır..

65 - 70 milyon Euro bonservisler imkansız görülse de verilebilir.. Ancak takımda sorunlu bir sürü mevki varken çılgınlık olur..

Açıkçası transfer konusunda ben tavukçuya sallamam laf etmem çünkü adamın hiç boş boş konuştuğunu görmedik kendisi gardi ile ismi geçen iyi oyuncuları getirdi ama transferde 1.yetkili urfalilar olduğu için çöpleri genelde urfali tayfası getirdi tabi bunda hocanında ciddi payı var yumuşak yüzlü kalmak yerine ağırlık koymaliydi

Nasıl büyütmeyelim ulan nereden bulacaz o parayı. Barışı sanchezi yunusu satma planları varsa o zaman başka. Onların yerlerini nasıl dolduracağız?

adam bugün tamam dese şampiyonluk (şampiyonlar ligine direkt katılım) kesin değilken imkanı yok alamayız

Jakobs, Jelert, Cuesta, Kutucu falan filan bunlara verilen bonservisleri üst üste koyun, niye hayal olmadığını anlarsınız.

Osimhen sen bunlara inanma olum kandırırlar seni. Şöyle kadro kuracaz böyle kuracaz cl hedefimiz var falan filan derler sonra az alkmara dörtlenecek kadro kurarlar. Pişman olursun. Sadece tr ligini hedefleyen adamlarla çalışmak istiyorsan kal.

Dayı bunlar mümkün de niye gidip yetenek fukaralarına para saçtınız 2 tane sağlam adam alsaydınız ya

Geri
Üst Alt