Abdullah Kavukcu | Sportif A.Ş. Başkanvekili

"ee peki oyuncu için şartlarınız nedir?"
"Dreizehn Mllion Euros"
"13..peki anladım...ee 5 ton simit + 10 M olur mu ?"
"Sizce olur mu ?"
"Olmaz...iyi günler"
(telefonu kapatırken "olm adam türk ..." sesleride gelir)

Cenker ve ibo adamın özel jetini kullanmak için yönetime aldırdılar herhal.

Başka bir vasfını göremedik Abdullah beyin

Dr. Lorre , deney yapın, bir şey yapın, transferler gelsin.

1731611439691.webp

gssözlükte okudum ve ben de bu yazarla hemfikirim. kendisine sahip çıkalım.

İcraatini pek görmedik ki. Okan Buruk ile çok iyi anlaştığı köprü görevi gördüğü gibi haberler var ama ciddi bir icraat yada Galatasaray'a finansal bir faydası oldu mu? Ben bilmiyorum şahsen.

Para ve kendi ozel ucakla heryere gidilmekte durmakta

İcraatini pek görmedik ki. Okan Buruk ile çok iyi anlaştığı köprü görevi gördüğü gibi haberler var ama ciddi bir icraat yada Galatasaray'a finansal bir faydası oldu mu? Ben bilmiyorum şahsen.
hükümete yakın diye ben de dahil olmak üzere yönetimde olmasından dolayı memnun olmamıştı çoğu kişi. fikrimi değiştirdim. Galatasaray'a faydası varsa gerisi mühim değil. Bir şeyler yapmaya çalışıyor mu bilmiyorum.

Bıraksın bu işleri.Şimdi açık konuşmayayım da kimlerin nelere çöktüğünü bu millet yıllardır görüyor zaten. Sadece o yapıyor gibi konuşması saçma
adama katılıyorum ben. sırf kulübün kasası para görecek(!) diye bu şekilde bir nevi halkın parasına göz koyanlar olmasın yönetimde.

bahsettiği olay sadece siyaset değil, kamu kurumlarına çökmüş dediğine göre
O iddialar olduğu zaman bahsedilen kişi iddialara cevap vermiştir herhalde. Ha yüksek ihtimal tatmin edici bir açıklama da değildir aynı diğer zenginlerin ki gibi. Koç şirketi mevcut iktidar düzeninde ne kadar ve nasıl büyüdü? Bunların hakkında bir şey diyemez mesela kendisi. Zamanında Levent Kırca kendisi hakkında en doğruyu söylemiştir.

adama katılıyorum ben. sırf kulübün kasası para görecek(!) diye bu şekilde bir nevi halkın parasına göz koyanlar olmasın yönetimde.
Tamam olmasın da sadece bizde böyle yönetici varmış gibi davranması saçma. Bu fatih malum takım yönetiminde siyasete doğrudan yakın 2 adam hakkında hiçbirşey demiyor hiç. Her kulüpte var böyle yöneticiler

Geri
Üst Alt