Mustafa Kalpakoğlu
Büyük Kaptan
- 11 Haziran 2011
- 22.296
- 16.875
- 2.648
Iyi reklam yaptı..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir de cikti 3 hafta once falan basin toplantisinda bundan sonra daha cok iletisimde olacagiz, herseye cevap verecegiz dedi. Ondan sonra bir daha kameralar karsisina cikmaya bir tarafi yemedi. Herhalde aklinca bir kac transferi bitirip millete laf sokacakti. Capsiz herif.Birazcık onurun varsa istifa et Allah'ın cezası herif.
Transferden tek sorumluymuş.
Hadi lan oradan..
Benim duyum olarak çok güvendiğim duyumcu var daha bu güne kadar yanlış duyumunu görmedim kick gicass isimli.Bundan birkaç hafta önce 62 milyon euro 12 maaşa anlaşmış başkan o para verilmez diye karşı çıkmış.62 milyon euroya o oyuncuyu alma zaten 62ye sende alırsın bende alırım taraftardan herhangi biriside.Leao hariç neden 2. alternatif yok okan hoca ve abdullah kavukcu yakınlar.Neden 50 60lık oyuncu harici hiçbir oyuncu alınamıyor kim istemiyor.10-15 20lik oyuncular işe yaramıyor mu.Her takım her pozisyonda 50 60lık oyuncular la mı oynuyor?Burada hem yönetim hem kavukcunun büyük büyük yanlışları var.Kavukcu neden 2. bir alternatif bulamıyor? yada teklif götürmüyor.Geçen yıl neden 30m euro bütçe varken dünyada 10 kalecinin 7sini alabilecek bonservise neden alamamışlar?Kavukcunun savunulucak hiç bir yanı yok bana göre takip ediyoruz.Hala yanlış kişiler hedef alınıyor bu rezaletin tek sorumlusu vardır o da dursun ozbek'dir.