- 16 Haziran 2010
- 204.217
- 156.346
- 6.838
Abdullah Kavukcu'dan basın mensuplarına: "Bundan sonra ne konuşuyorsanız tek tek cevap vereceğiz."
Abdullah Kavukcu: "Barış Alper için bize gelmiş bir teklif yok. Resmi teklif yok. Geçen sene teklif geldi, satmadık. Bu sene kuraldan dolayı konuşulan rakamlara satmayacağız. Siz Barış'ı 35'e verdiniz gördüğüm kadarıyla. Teklif falan yok."
Abdullah Kavukcu: "Singo'ya iki kulüpten teklif geldi ama Singo, Galatasaray'da kalmak istiyor. Singo bana "Ben henüz borcumu ödemedim, borcumu ödemeden de gitmeyeceğim” dedi."
Abdullah Kavukcu: "Artık Galatasaray'da öyle bedavaya oyuncu yok."
Abdullah Kavukcu: "Aynı bölgede 10'ar tane futbolcu var havuzumuzda. Hepsiyle de belli bir noktaya gelmiş durumdayız."
Abdullah Kavukcu: "Biz son sözümüzü söylemedik! Herkes söylüyor son sözünü, başkanım henüz son sözünü söylemedi!"
Abdullah Kavukcu: "Galatasaraylı olmayan muhabirler daha çok konuşuyor! Ne için Galatasaray'ın transferini ve yönetimini konuşuyorlar? Ya siz yol veriyorsunuz diğer kulüp muhabirlerine...Galatasaray'ın çok iyi taraftar kitlesi var, herkes bize özeniyor, bizi de bozmaya çalışıyorlar işte bunlar nifaklar sokmaya çalışıyor."
Abdullah Kavukcu: "Transferlerimiz bittiği zaman ben de bir taraftar olarak mutlu olacağım çünkü çok heyecanlanıyorum, görüşmelerimizden heyecanlanıyorum! Hocamız da Başkanımız da heyecanlanıyor."
Abdullah Kavukcu: "Kadromuzu da bozmadan tutmaya çalışıyoruz. İskeleti kesinlikle bozmadan ama iskeletimizi daha iyi bir noktaya, daha iyi bir seviyeye getirmek için rekabet ortamını artıracak futbolcularla ilgileniyoruz."
Abdullah Kavukcu: "Mauro Icardi bizim ikonumuz. Geçen sene uzatacağız diye söylediğimde bana saldırı oldu. Hakaret olmadığı sürece her türlü yoruma hazırız. Başkanımız bizzat görüştü. Ona da veda için gerekli teklifi yaptık. Kapımız her zaman açık. O bizim ikonumuz. Başımızın üstünde yeri var. Henüz cevap vermedi."
Abdullah Kavukcu: "Arsenal'in de 850 milyon euro bütçe dedim, Arsenal 850 milyon transfer mi yapıyor? Hayır. O da bütçe."
Abdullah Kavukcu: "Transferi sadece ben yapıyorum! Başkanımın liderliğinde! Başkanımın haberi olmadan hiçbir şey göndermiyorum ve başkanımın liderliğinde yapıyorum! Okan hocamız karar veriyor, başkanımla bütçemize bakıyoruz!"
Abdullah Kavukcu: "Para harcamayacağız, kiralık oyunculara gidiliyor diye konuşuluyor; bakın biz Ocak ayında transfer yaptık, başka kulüpler 100 milyon euro civarında transferler yaptılar. Bugün o oyuncuların çoğunu göndermek istiyorlar. Biz ne yaptık? Biz onları tutmuş olsaydık, ya bu oyunculardan çıkmamız gerekecekti ya da hiç transfer yapmıyor olacaktık. Biz bunu çok daha doğru yönettiğimizi ve Galatasaray'ı zarara uğratmadığımızı düşünüyoruz."
Abdullah Kavukcu: "Galatasaray'ın parası herkesten daha fazla var!"
Abdullah Kavukcu: "Başkanımız Divan'da açıkladı; bizim paramız da var, limitimiz de var. Biz başka kulüpler gibi değiliz. Türkiye'de limiti en rahat kulübüz, en gücü olan kulübüz."
Abdullah Kavukcu: "İçerde rekabeti arttıracak çok ciddi oyuncularla görüşüyoruz. Para da harcayağız, transfer de yapacağız! 'Sadece kiralık' diye bir konuşma yapmıyoruz!"
Abdullah Kavukcu: "Kimisine göre 8-10 tane transfer yapmamız lazım, ya nasıl takımı komple mi değiştireceğiz arkadaşlar? Bazen böyle enteresan şeyler yapıp taraftarı da farklı şeylere itiyorsunuz."