GSC Haber Abdullah Kavukcu: "Transfer görüşmelerimizden ben, hocamız ve başkanımız heyecanlanıyor"

Gidin karar verin siz heyecan yapıyorsunuz da biz zulm çekiyoruz... Hele bir alın bakalım ben heyecan yapmazsam fena olacak...

Abdullah Kavukcu: "Mauro Icardi bizim ikonumuz. Geçen sene uzatacağız diye söylediğimde bana saldırı oldu. Hakaret olmadığı sürece her türlü yoruma hazırız. Başkanımız bizzat görüştü. Ona da veda için gerekli teklifi yaptık. Kapımız her zaman açık. O bizim ikonumuz. Başımızın üstünde yeri var. Henüz cevap vermedi."

Abdullah Kavukcu: "İçerde rekabeti arttıracak çok ciddi oyuncularla görüşüyoruz. Para da harcayağız, transfer de yapacağız! 'Sadece kiralık' diye bir konuşma yapmıyoruz!"

Sen fena kolpa birisin.Yav sizin elinizde 200m euro olsa ne olur parayı yanlış harcadıktan sonra çöp olacak.Yüksek bonservis yüksek maaş elinde patlayacak.Futbolda liyakatsizlik olmuyor hemen sonucunu yaşıyorsun.

Abdullah Gevrekçi beyefendinin dış görünüşüyle tezat oluşturan bi ses tonu ve konuşma üslubu var

Umarım aynı tezatlık devam eder de bugün yaptığı yumuşak ve naif konuşmasının taraftar geneli üzerinde yarattığı umut kırıcı algının tersine transferde başarılı olur

Bekliyoruz sizin ifadenizle son tarih 2 Eylül, hadi hepimizi ters köşe yapın da alkışlayalım

Abdullah Kavukcu: "Transfer görüşmelerimiz beni azdiriyor."

Taraftardaki baris nefreti yuzunden daha cok küfür eder hale geldim,bukadar gerizekalilik cok fazla

Singo gitmiyorsa bir ara ismi çıkan u23 vardı. Sallai satılıp o alınsın.

2 tane 2003 lü 1 tane üstü 3 etti... kimse de sormadı ki yerli oyuncu almayacak mısınız diye...

Adam konuşunca takke düştü kel göründü.

Niye konuşmadığını anlamış olduk, adam konuşamıyor. Allah bizim belamızı vermiş.

sallıyor gibi
bi cümle kuruyor arkasından alakasız bişey söylüyor, içerik boşluğu var. laf olsun torba dolsun

Adamdaki rahatlığa bak bedava oyuncu yok diyor. Bedavaya transfer yapmaya calisiyor

Geri
Üst Alt