GSC Haber Abdullah Kavukcu: "Yasin Kol'a ödül gibi maç verdiler"

Gecen sezon baskani canli yayinda tehdit eden adamin ayagina gittiniz

Üstelik gecen sezon tff’nin istifasini istedik resmi siteden

Yönetim de ne yazik ki is yok kendilerini yalanliyorlar her adimlari yanlis

-Yasin Kol'a ödül gibi maç verdiler.
VERDİRTME?

-Galatasaray'ı alenen doğradılar.
DOĞRATMA?

Hani sorumluluk sizde ya. Gelip bize niye anlatıyorsunuz ki? Halletmesi gereken sizsiniz. Hakkımızı yiyolarsa, yedirtmeyin?

Mesela geçen sene bizim stadımızdaki maçı yabancı hakem yönetti Fener baskısı neticesinde. Ben bizim yönetimden maç öncesi bir kere bile yabancı hakem çıkışı duymadım. İstedik de benim mi haberim yok? İstemediysek, niye istemedik?

Yok mu şöyle mafyavari karizmatik hayvan gibi hitabeti olan bi yönetici. 30 milyonun hakkını savunmak bu cemcuk ağızları kaldı vallahi hayret ya. Getirin ordan Ağar falan tehdit etsin şu ölü gözlü kahpeyi.

aynen kanka diyerek izledim videoyu

bu 1 problem

Siz bu zamana kadar tff ve avanelerine güvendiğinizi söyleyediniz, haklarımızı savunmadınız ve sustunuz. Şimdi sizi öyle bir noktaya getirdiler ki sizle kedinin ciğerle oynadığı gibi oynayabilecek durumdalar

Göreceksiniz yasin denen minco kurdu tekrar maçımıza atanacak.

Size resmen ‘siz kimsiniz ulan’ diyecekler

Siz saha içinde kalalım diye sustukça Galatasaray’ı daha çok saha dışına ittiğinizi o zaman anlayacaksınız

Ulan hacıosmana güvenilir mi ya. Dün züppe dsdiği adama bugün yanlayan adama güvenilir mi ya.

Belliki feneri kollayan bazı güçler var. Büyük ihtimal siyaset. Yapacak birşey yok. Sahada hakemleri de, siyaseti de yenmek zorunda Galatasaray.

Varsa parlak fikri olan söylesin.

Kes. Şerefinle görevi bırak.

Bu açıklamadan anladığım, ultraaslan ve Kavukçu taraftarın gazını almak için danışıklı dövüş yapmış.

1764913118673.webp

Ulan sizde hiç mi akıl yok. Bu herif senin başkanını tehdit etti. Durmadan fenere yanılıyor. Ne bekliyordun. Bukadar safmisiniz siz

Belliki feneri kollayan bazı güçler var. Büyük ihtimal siyaset. Yapacak birşey yok. Sahada hakemleri de, siyaseti de yenmek zorunda Galatasaray.

Varsa parlak fikri olan söylesin.
Geçen sene ve özellikle önceki senede fbyi şampiyon yapmak için her yolu denediler ama kadro olarak harbi çok güçlü ve kenetlenmiş bir gsarayı geçemediler. Adamlar 99 puana rağmen şampiyon olamadı daha ötesi yok. Bu yılda kadromuz çok güçlü zaten biraz zayıflasak biz direk 13lüğe falan iniyoruz ortası yok.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dursun’u hiç sevmem ama bu Kavukçu Dursun başarısız olsun 1 sene de ben seçileyim diyor gibi geliyor.

Öyle hayallari varsa ona kötü haber taraftarı kandırsa, lise seçmez.

Reklam yapmayı bırakıp, transfer dönemi işini yapıp kenara çekilip Galatasaray’ın saha dışında güçlü olmasını sağlayacaksın kalan zamanınında.

Bunu organik olarak 3-4 sene üst üste yaparsan taraftar zaten arkanda olur. Ama içten olmayan bir şekilde yapamazsın.

Hele bu TFF varken yalandan tepkiler ile olacak iş değil.

2 gün önce TFF'ye gidiyorsun şikayet ve taleplerini iletiyorsun. Görüldüğü üzere ciddiye bile alınmamışsın. Birde çıkmış açıklama yapmışsın. İnsan şu açıklamayı yapmaya utanır.

Geçen sene ve özellikle önceki senede fbyi şampiyon yapmak için her yolu denediler ama kadro olarak harbi çok güçlü ve kenetlenmiş bir gsarayı geçemediler. Adamlar 99 puana rağmen şampiyon olamadı daha ötesi yok. Bu yılda kadromuz çok güçlü zaten biraz zayıflasak biz direk 13lüğe falan iniyoruz ortası yok.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen oyle. Bu yuzden kadromuz surekli sampiyonlar ligi seviyesinde olmak zorunda. Biz bu duzene karsi koyabilmek icin bu paralari harciyoruz, yoksa Cicaldou, Morutsan, Berkan, Kerem olunca 13. oluyorsun.

etkisiz eleman!! sizin etkiniz anca çarpma işlemindeki sıfır kadar olur!!

Geri
Üst Alt