GSC Haber Abdullah Kavukcu'dan Fenerbahçe ve Mourinho'ya Flaş Gönderme: "Gereken ders verildi"

aciklamalarda tek hosuma gitmeyen yer ; satir aralarinda da olsa - galatasaray ada'mizi - , zirt pirt roportaj/aciklama/konusma arasina -ilistirmemeye- ozen gosterelim .

diger yandan ,

genel hatlariyla bende aciklamalari begendim . sevgili @Uğur İz 'in de dedigi gibi , daha oncen yapilmasi gerekirdi bu minvalde aciklamalar .

kenetlenme vurgusu , sahaya camia olarak konsantrasyonumuzu vermemiz gerektigi belirtilmesini olumlu buldum . <-> yaris halen devam ediyor.
- kaldi 8 -

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli

saygi ve selamlar .

Tavuk Bey teşekkürler.

Fena değil hitap yeteneği, biraz çıkıp konuşun kardeşim.

BJK maçı öncesi Serdar Adalı sert açıklamalarla camiasını motive ederken aksine bizim tarafta herkes sessizdi.

Son 8 maçın kalmış artık her maç öncesinde ve sonrasında takımı motive etmek için konuşmalılar. Saldırmaktan, hedef göstermekten bahsetmiyorum ama sessiz kalınca mutlaka hakkın yenir bu ortamda. TFF'nin binasında odadan odaya gezen FB'li topçular rastlantı olamaz.

Boş boş konuşuyorlar yine... adam gibi açıklama yapmayacaksanız böyle çıkıp imalı imalı, huysuz avrat tribi atar gibi konuşmayın hiç.

Saha haricinde her yerde adamlar bizi döndürdüler, masada her istediklerini aldılar sadece topu 2 kale direğinden geçiremediler diye şu an siz başımızdasınız yoksa sizi nimetten sayan yok. Gereksiz herifler bir de utanmadan konuşuyorlar.

2 maç kaybedelim bakalım hangisi meydana çıkabiliyor o zaman göreceğiz.
Rezillik yahu..
İş işten geçtikden sonra hiçbir tesiri olmayan bomboş açıklamalar.Sırf taraftarın tepkilerini göre açıklama yapıyorlar.Galatasarayda yönetici oluyorlar iki kelimeyi bir araya getiremiyorlar..Güya ilim yuvasıyız elit genel kurulumuz var.Şuradan senelerdir ağzı laf yapan konuşmayı bilen adam çıkartamadık..

Bir kere yahu bir kere tartışmaların yoğun olduğu dönemde belgelerle bilgilerle borkovizyon eşliğinde vurursun suratlarına gerçekleri apışıp kalırlar..Bir daha maç sonları dışında koca sezon açıklama yapmasan bile yeter.

Böyle ne olduğu belli olmayan anlamsız, zamansız açıklamalarla bu şerefsizlerin ekmeğine yağ süreriz.Ağzı yanan herkes konuşuyor oluyor..yaptıkları kar kalıyor yanlarına.

Geri
Üst Alt