GSC Haber Abdullah Kavukcu’dan Osimhen Açıklaması

Hasan Çam

Ulubatlı Souness
Abdullah Kavukcu: "Osimhen bizi çok istiyor. İnanılmaz rakamlar teklif ettiler. O bizi tercih ediyor. Dimdik duruyor. Birlikte olursak her şeyi başaracağımıza inanın."

Abdullah Kavukcu: "Osimhen dimdik duruyor. 80-90 milyon euro farklara rağmen o Galatasaray'ı tercih ediyor."

Dursun Özbek: "Abdullah bey cevap vermedi mi Osimhen için? O zaman biraz sabırlı olalım."

Abdullah Kavukcu: "İmza atılana kadar bekleyelim."

Abdullah Kavukcu: “Kimse bize inanmıyordu. Galatasaray'ın böyle bir imkanının olduğunu dünyaya gösterdik. Hiç kimse Galatasaray ile dalga geçemez. Kimse bizimle farklı konuşamaz. Biz her masada varız. Rahat olun. Dünyanın bugün 5 kulübü varsa bunların içinde Galatasaray mutlaka olacak.

Kavukçu çok başka bir seviye. Bizi yine avrupanın 1 numarasına koyacak

Gereksiz bir açıklama.

Olmazsa linç gelir.

İmza alırsın sonra dersin

Kavukcuya guvendim videoyu attım. Gelmezse sıkıntı büyük.

Böyle konusuyorsan bu is ne olursa olsun bitmek zorunda

Bu tarz aciklamalari dogru bulmuyorum

Genel transferle ilgili yaparsin proje ve hedefini insanlara göstermek icin ama isim vererek böyle konusmak dogru degil cünkü transfer isi ciddi bir mesele,her an hersey olabilir

Söylediklerini 2 dakika dinleyince bu yönetime hic bir sartta ve kosulda güvenilmemesi gerektigi cok bariz degilmi ya.

Açıklamaları doğru bulmamanın dışında çok yanlış buluyorum. Çok gereksiz belki biten bir transferi zora sokacak eğer bir prensip anlaşması yoksa.

Anlaşılan transfer bitmek üzere. Tabi bitmeden böyle konuşmamak lazım. Ne transferler ne sebeplerden iptal oluyor. Umarım kısa sürede biter, Osimhen’e kavuşuruz.

İmza atılmıştır umarım, yoksa son dakikalarda zorluk cikarmayi şiar edinmiş bir oenin takimindan oyuncu alıyoruz, şimdiye kadar anlamış olması lazım kavuk bey.

Geri
Üst Alt