Abdullah Mucib Avcı: "Mağlup olmamız gereken bir oyun oynadığımızı düşünmüyorum"

Mehmet Mehmetoglu

Mehmetoğulları Etliekmek
Yönetici
Süper Moderatör
Abdullah Avcı:

“Galatasaray'ı tebrik ediyorum. Bu sene biz dahil şampiyonluk yarışının içinde olan bütün rakiplerini yendiler. Okan hoca ve ekibini tebrik ediyorum.”

"Bugün bizim için anahtar kelime şuydu; baskıyı doğruyu yapmak. Böyle bir deplasmanda başlayacağımız en iyi şekilde başladık maça."

"Enine doğru giden bir oyuncuya penaltı yapmanın, ayağını oraya sokmanın hiçbir anlamı yok. Biz kaybediyoruz, onlar sonuçlandırıyor. Sonrasında oyunun içine tutunmaya çalıştık. Mağlup olmamız gereken bir oyun oynadığımızı düşünmüyorum."

"Önümüzdeki hafta itibariyle evimizde üst üste 3 maç oynayacağız. Evet şampiyonluk yarışının gerisinde kaldık ama bu durumdan çıkacağız. Taraftarımız bizi desteklemeye devam etsin."

Kendi hatalarimizdan oturu 5-0 bitmedi mac. Yedigimiz gol ikram. Kacirdigimiz goller saka gibi. Bu herifi kovdurabilirdik bugun.

trabzon'da adamı uyutmazlar mucip. 2 maç daha böyle kaybet tavaya oturturlar adamı

Nasil oldu anlamadin hemi?? Once bir isik gordun... 😁😁

5 likten olmaktan yırtmışsın hala mağlup olmayı haketmedik diyorsun

bitirişlerde beceriksiz olduğumuza ve maçın başında verdiğimiz ikrama dua edin ne anlatıyosun sen..

Geri
Üst Alt