Abdullah Mucib Avcı: "Mağlup olmamız gereken bir oyun oynadığımızı düşünmüyorum"

Umraniye macindaki goruntumuz yoktu bu arada. Hicbir zaafiyet gostermedik Mucibcim.

Boşverin adam kendi tarafından konuşacak tabi ki... Galatasaray şöyle elimize verdi, böyle ebemizi dikti diyemeyeceğine göre...

Hava şartlarına ve son toptaki mallıklarımızla bu maç böyle bitti

Boşa masal anlatmasın. Maç sonu yüz ifadesi her şeyi anlatıyordu.

İşte bu en tehlikeli açıklama. "Kötü oynamadık"
Geçen sene fatih hoca yapardı bu açıklamayı rezil oyunlarımızdan sonra. Hayır dana bildiğin ezdik sizi hava böyle olmasa rezil olurdunuz

Kardeş Anadolu takımı gibi oynadınız neyin artistliği bu

inş kalan büyük maçlarınızı kazanırsınız mucib bey ben sizi tutuyorum

Açıklamalarının tamamını dinledim kendi taktik anlayışını överken oyuncuların taktiğini etkin uygulayamadığından hayıflandı, sanki TV yorumcusu gibi üçüncü şahıs yorumları yaptı sürekli.

Analitik anlamda doğru bulsam da bu tür açıklamalar takım havasını oldukça olumsuz etkiler

Bir terbiyesizlik yapmadı Galatasaray’ı tebrik etti . Ben Trabzon oldukça başarılı buldum bugün maç iki sıfır da olabilirdi bir anda.

Uzun toplarda merkezde dönen Topları iyi topladık orta sahada bize baskınlık kuramadılar ayrıca set hücumunda defansları da çok iyi pozisyon alamıyor kolay gol yiyor Trabzon. bugün uğurcan hem çok gol kurtardı hem de fazla üzerine vurduk yine, ikinci gol den sonra moral olarak Trabzon çok dağılmıştı o an üçü bulsak maç 5-6 olurdu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3 golude biz attim kalecin 3 tane yuzde yuz top cikardi bir top direkten dondu daha ne istiyorsun 23 sut attik 10 u kaleyi buldu muslera yere yatmadi seni hoca yapanin babasinin kemigine

Uçaklarda kalkmıyor. Şimdi yAllah otobüs ile geri dön.

Abdullah Mucip Avcı’dan maç sonu muzip açıklamalar

Bize karşı BJK-BŞ-FB in oynadığıyla kıyaslanmayacak kadar iyi oynadılar. Orta sahada üstünlük de kurdular zaman zaman. 2. golü onlar atsa roller değişebilirdi; sonlara doğru girilen pozisyonlar yanıltmasın...

Geri
Üst Alt