Abdurrahim Albayrak: "10 futbolcu ile görüşüyoruz, bunlardan birkaçını alacağız"

Yalan soylememis olsaydi korunmaliydi zaten. Maalesef Sukru'nun gelmis olmasi ve kulubun yaptigi aciklamalar, dun geceden beri cikan haberlerle harmanlaninca yalan soyluyor olma ihtimalini yuzde 99.99 yapiyor.

Adam yürüyen yalan makinesi zaten.

Bu adamin Galatasarayi temsil etmesini istemiyorum ben.

Adam yürüyen yalan makinesi zaten.

Bu adamin Galatasarayi temsil etmesini istemiyorum ben.

Bize profesyonel birisi lazım. Bu adam bu saaatten sonra Messi ve Ronaldo'yu bile getirse bizde kalmamalı!
Bu adama güvenip sene sonu yine bu manzaralarla karşılacağız. Yaz ayından beri forvet alamadı 1 tane. Yahu dünyada bizim gibi böyle işbilmez yöneticiler yok artık!
Nasıl biz bu adama güveneceğiz merak ediyorum!

Niyetinden %100 emin olabilir miyiz renkdaş? :)

Olamayiz. Zaten 0.01'lik bir ihtimal birakmisim okuduysan gorursun. O da su:
  • Basin/medya yalan soyluyor iskembeden salliyor
  • Apo hicbir sekilde yalan soylemedi
  • Kulup aciklamasinda bahsedilen bariyerler cozulmesi garanti ufak puruzler, yetismesi gereken evraklar tarzi seyler
  • Apo'nun keyfi kacik cunku birkac haberle istifaya davet edilmeleri canini sikti
  • Apo'nun keyfi kacik cunku bugun Alan + Pato'yla donup show yapmak istiyordu
  • Apo gercekten hasta ziyareti icin dondu ayni zamanda bu hastayi Sukru Hanedar da ziyaret edecek
Eger bunlar dogruysa zaten Alan bir gun icinde biter. Pato da kulubuyle durumunu cozerse biter, cozemezse alternatiflere yonelinir (alternatiflerin en basinda Tetteh var sanirsam).

Bunlarin gerceklesme ihtimali belirttigim gibi yuzde 0.01. Gerceklesirse ben affederim. Sonuna kadar da desteklerim. Normalde Apo'dan hazzetmem ve uzun vadede kulupte boyle adamlar olmasin isterim, orasi ayri.

Olamayiz. Zaten 0.01'lik bir ihtimal birakmisim okuduysan gorursun. O da su:
  • Basin/medya yalan soyluyor iskembeden salliyor
  • Apo hicbir sekilde yalan soylemedi
  • Kulup aciklamasinda bahsedilen bariyerler cozulmesi garanti ufak puruzler, yetismesi gereken evraklar tarzi seyler
  • Apo'nun keyfi kacik cunku birkac haberle istifaya davet edilmeleri canini sikti
  • Apo'nun keyfi kacik cunku bugun Alan + Pato'yla donup show yapmak istiyordu
  • Apo gercekten hasta ziyareti icin dondu ayni zamanda bu hastayi Sukru Hanedar da ziyaret edecek
Eger bunlar dogruysa zaten Alan bir gun icinde biter. Pato da kulubuyle durumunu cozerse biter, cozemezse alternatiflere yonelinir (alternatiflerin en basinda Tetteh var sanirsam).

Bunlarin gerceklesme ihtimali belirttigim gibi yuzde 0.01. Gerceklesirse ben affederim. Sonuna kadar da desteklerim. Normalde Apo'dan hazzetmem ve uzun vadede kulupte boyle adamlar olmasin isterim, orasi ayri.

Ben uzun vadede de kalmasını isterim ancak yetkisi floryada futbolcularla çay içmekle sınırlı kalmak şartı ile :). Transfere mümkünse daha profesyonel biri gelmeli diye düşünüyorum aynı şekilde

Ben uzun vadede de kalmasını isterim ancak yetkisi floryada futbolcularla çay içmekle sınırlı kalmak şartı ile :). Transfere mümkünse daha profesyonel biri gelmeli diye düşünüyorum aynı şekilde

Siyasi tutumu beni rahatsiz etmekte yoksa Florya'da gorev yaparken kendisinden memnundum ve gormezden gelebiliyordum siyasi tavrini

Bak bu tam Apo'luk bir görev.

Gitsin Florya da bin bir türlü saklabanlik yapsin oyuncularla sakalassin onlarla gülsün eglensin. Gerisi net bir sekilde Apo yu asiyor.

Harika aciklama bir haberle ortaligi yine yangin yerine ceviren taraftar dusunsun

Ortaligi yangin yerine cevirmek icin transfer doneminin sonunu bekleyin
goztepeye puan kaybettin mi ebemizi tersten goruruz. ondan sonra transfer gelse nolur hamzacigim

Goztepe macina yetismeli en az bir santrafor

Ama bence Goztepe'ye yenilirsek sezon biter diyenler yaniliyor

Ikinci donem bir miktar puan kaybi hakkimiz var, sadece erkenden kullanmis oluruz
bu saibeli takim takilmamiz halinde sampiyon olur. goztepe defansi bence kotu. forvet gelse bile hazir olacak mi o bile muamma.

bu saibeli takim takilmamiz halinde sampiyon olur. goztepe defansi bence kotu. forvet gelse bile hazir olacak mi o bile muamma.

Evet hakemler Trabzon macindaki gibi devam ederse 17'de 17 yaparlar zaten

Sampiyon olmamiz icin ikinci devre kac puan toplamamiz gerektigini dusunuyorsun? Cevabin 51 puan degilse puan kaybi yapabiliriz. Evet bunu erkenden yapmak kotu ama "sezon biter" yanginciligi cok ama cok yanlis. Gecen sene Genclerbirligi macinda da yapiliyordu.

Albayrak: "Pato ile de görüşmeler çok iyi gidiyor. Kendisi bizden biraz zaman istedi, 'Halletmem gereken işler var' dedi. Biz de onu bekliyoruz."

@Ünsal Vardar

Evet hakemler Trabzon macindaki gibi devam ederse 17'de 17 yaparlar zaten

Sampiyon olmamiz icin ikinci devre kac puan toplamamiz gerektigini dusunuyorsun? Cevabin 51 puan degilse puan kaybi yapabiliriz. Evet bunu erkenden yapmak kotu ama "sezon biter" yanginciligi cok ama cok yanlis. Gecen sene Genclerbirligi macinda da yapiliyordu.
hakemler zaten sorun. genclerbirligi macinda ondeydik yine. simdi fark 6 dan 8 veya 9 olur. fener deplasmaninda banko puan kaybedecegiz zaten. bursa konya goztepe alanya deplasmanlarin10 puan toplamamiz lazim. bizim maximum 8 puan kaybetmemiz lazim

Geri
Üst Alt