Abdurrahim Albayrak: "8-9 milyon Euro'luk bonservisler ödeyecek durumumuz yok"

Su "Galatasarayda transfer bitmez" kadar itici nefret edilesi bir cümle olamaz.

Abdurrahim Albayrak: " Seri ve Lemina, Galatasaray'da oynamış 2 değerli futbolcudur. Lemina'yı bonservisiyle vermek istiyorlar. Bu paraları Türk kulüpleri ödeyemez artık. 8-9 milyon euro'luk bonservisler ödeyecek durumumuz yok."

Abdürrahim Albayrak: ''7 numara benim uğurlu rakamım. Kurada da o rakamı çektim.''

Abdurrahim Albayrak: "İnşallah bu sene çektiğimiz acıları yüce Allah'ım ne bize, ne de rakiplerimize yaşatmaz. Koronavirüsün en büyük acılarını biz çektik. Kendim, hocamız Fatih Terim ve başkanımızın hastalığı. Bizi son derece üzdü ve şampiyonluktan etti."

Abdurrahim Albayrak: "İnşallah yeni sezonda kurtuluruz. Bütün kulüplere başarılar. Fenerbahçe maçının ardından seyircili oynayacağız o da sevindirici."

Abdürrahim Albayrak: “Galatasaray-Fenerbahçe derbisi seyircili oynanmalı. Federasyona buradan çağrıda bulunuyorum.”

Abdürrahim Albayrak: ''Galatasaray'da transfer bitmez.''

Abdurrahim Albayrak: "Galatasaray taraftarlarını bilet almaya, kombine almaya ve locaları doldurmaya davet ediyoruz. Galatasaray taraftarı çok duyarlıdır. Bu zor dönemde bize çok büyük katkıları olacağına inanıyorum. Hemen herkes gelsin alsın ve bize destek olsun. "

(beIN Sports)
Aynen

haklılık payı var ama sürekli geçmiş konuşuyor gelecek konuş az bitir şu transferleri 2.hafta başak 3 fener var ilk 3 hafta 7 puan şart

bilet,kombine alın diyosun ama bir ortasaha alıp getiremiyosunuz beceriksizliğinizin üstünü sokağa atcak paramız yok diye kapatmaya çalışmayın, bu taraftarın sokağa atcak parası mı var peki ortasahasız takımı izlemek için dünya para versin forma alsın ya işinizi yapın ya da defolun..

Zaten ilk yarıda kaybettiğimiz şansa rakiplerin hataları ve kayıpları ile hasbelkader ucundan yakalamışken Sivas maçında o şansı tamamen kaybettik. Hiç hikaye anlatma.

hala bonservis diyor, yani dilim varmıyor ama bi rakibine mi baksan acaba? haberi var mı acaba?

Kes be icraat yap aglıcana anladık korona olmasa 30 puan fark attıydık hala gecmiş sezonu konuşuyo beceremiyosan git orası aglama yeri degil

Bunlar bonservisi elinde yabanci oyuncu da alamiyorlarsa transferi kapattik desinler, yoksa neyi bekliyoruz?

Ve biz bu heriften transfer bekliyoruz.

sent via GSC

Yani diyor ki bu yıl birşey beklemeyin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Abdurrahim Albayrak: "Galatasaray taraftarları haklıdır. Ancak önümüzde 50 güne yakın zaman var. Uzun bir zaman. Ciddi çalışmalar yapıyoruz. Ekonomik krizde 1 kuruşu sokağa atacak durumumuz yok. Transfer yapacağız."

Ulan sanki kiralik adam alabiliyorsunda bonservisli adam alacaksin.

En azindan 6 numarayi al lig baslamadan. Defansif adam yok takimda

Abdurrahim Albayrak: "Galatasaray taraftarları haklıdır. Ancak önümüzde 50 güne yakın zaman var. Uzun bir zaman. Ciddi çalışmalar yapıyoruz. Ekonomik krizde 1 kuruşu sokağa atacak durumumuz yok. Transfer yapacağız."
13 milyon euroyu diagneye 7 milyon euroyu amkarbata verirken bol kepce veriyordun

Geri
Üst Alt