Abdürrahim Albayrak: "Allah'ın cezası Trump, bizi mahvetti. Ne uçak indirebilirsiniz ne de kaldırabilirsiniz"

Tek sorun maaslar . Gitmesini istedigimiz adamlar asiri paralar aliyorlar hakkaten , zaten avrupa imkansiz gibi vergi sebebiyle . Arap kulupleri ise hem sozlesme suresi hem miktari hem de bonservis talebimiz karsisinda "arabiz tamam da o kadar da arap degiliz" derler

Belki carole , o da belki

dolar bir gecede yüzde 30 artmış, maliyetler bir gecede arşa fırlamış. Transfer yapamıyruz diyemeyeceğimize göre sabırlı olsunlar alcaz vercez diyor işte.

ayrıca ne carole u ne tolga yı isteyen yok tarık çamdalı bedava versen maaşının yüzde 50sini vercem desende istemezler zaten.

Şu kriz ortamında bile futbolcu alıp satabileceğini söylüyor. Güzel bir gelişme. Ayrıca ne dolar ne de euro yükseliyor. Şu an TL'nin değeri düşüyor bütün paralar karşısında. Dolayısıyla elimizdeki varlığımız eriyor.
Bu gidişe çözüm bulunmaz da kur bu seviyelere sabitlerse (yükselmeyi geçtim) transferi geçiyorum futbolcu ücretlerini bile ödeyemeyeceğiz.

O yüzden sabır yapacak başka hiçbir şey yok.

Kendisi transfer komitesin basina gecicek capta degil, malesef kendisini kimse ciddiye almaz.

Adam yerine koyuyoruz efendi gibi konuşuyoruz bizde hata . Doğru mu bilmem sırf profildeki yaşını gördüm özellikle kibar yazmaya çalıştım bide. Tehdit etsem neyle edecem Raporlama sonucu hapse falan girmiyorsun en fazla uyarı yerdin zaten.

Rahmi sen nediyorsun bi git etrafımdan yanlış anlamışsın zaten ne anladığını bile anlamadım
Hahahahaha ulan millete polis oynamakdan baska bisey yapmiyorsun zaten. Hala bakiyorum ayni kafa.
Sen anlamasin ki zaten bisey ;)

Suc Dursunun beyinsizlikinde degil tabiki. Rivayi ve Floryayi TL kurunu sabitlemeyip satti. Kur böyle giderse bize sonunda anca 100-150 Milyon € kalacak. Borctan hic kurtulamayiz gibe geliyor bana.

Dollar dan anlassaydi, 2019 yilinida borcu kapardik Trumpin sayesinde.

Rahmi özelde başka burda başka konuşuyorsun.
Damarıma basıyorsun bak .
Valla agam sende farkli konusuyorsun, hic sey etme. Bana kalsa sana ve senin gibilerine daha sert konusurdum ama hic degmez.
Arh damarina mi basiyorum? Bizim damarimiz yoktu demi? Bu kadar hassasan yuru git surdan, baska bir forum buldun kendine. Galatasaraylilara ve milleti salak yerine koyan bir adami savunuyorsun ve damarina basmis oluyorum. Ozelden yazacaksanda yazarsin, yine ihbar tehditlerle felan sana belli mi olur.

Satasanda olmadi ama milletin akliyla alay gecen bir adam ''Trumpun allah belasini versin'' diyen adam ki sanki Trump ekonomiyi bozan o oldu. Yazik gercekten. Bide bu adami savunuyorsun, bu adam kufurden baska bisey haketmiyor dedim.

Ha sunuda soyleyeyim benim hakkimda forumda oyle boyle konusuyorsun bisey demiyoruz - satasan ben oldum tabi. Akilli ol biraz, akilli.

Valla agam sende farkli konusuyorsun, hic sey etme. Bana kalsa sana ve senin gibilerine daha sert konusurdum ama hic degmez.
Arh damarina mi basiyorum? Bizim damarimiz yoktu demi? Bu kadar hassasan yuru git surdan, baska bir forum buldun kendine. Galatasaraylilara ve milleti salak yerine koyan bir adami savunuyorsun ve damarina basmis oluyorum. Ozelden yazacaksanda yazarsin, yine ihbar tehditlerle felan sana belli mi olur.
Yav ben niye savunayım hümanist takılıp kibar geçinen sizsiniz asıl , adam Galatasaraya doğrusuyla yanlışıyla emek veren adama alenen küfür ediyor .
İnsanlara kibar davranıyım diyorum ve bu kadar kibarsan forumdan yol al diyebiliyorsun ha !
@Keramettin TANRIVERDİ; al abi şu yazışmaları oku kibar davranıyorum olmuyor kaba davranıyorum olmuyor illallah ettim yeter ya .

Yav ben niye savunayım hümanist takılıp kibar geçinen sizsiniz asıl , adam Galatasaraya doğrusuyla yanlışıyla emek veren adama alenen küfür ediyor .
İnsanlara kibar davranıyım diyorum ve bu kadar kibarsan forumdan yol al diyebiliyorsun ha !
@Keramettin TANRIVERDİ; al abi şu yazışmaları oku kibar davranıyorum olmuyor kaba davranıyorum olmuyor illallah ettim yeter ya .

Haha humanist ile ne alakasi var ya :asd:
Ha Keramettini mention atman iyi oldu. Sana ozelden o kadar kibar davranmaminda sebepi Keramettindi, gelince kendisinide sorabilirsin.:)
Emek veren adam diyorsun halada sen anlamamisin konuyu. Adam senin gibileriyle dalga geciyor resmen kendi gotunu kurtarmak icin ama hala kibarlikdan bahsetiyorsun. Saka gibisin.

'Sana satasmam' sadece sana alinti yapip, bu adam soyle yapiyor kufurden baska bisey haketmiyor demem satasmak oldu. Sonra senin 'kibarligin' etrafimda dolanma yuru git demen mi kibarlik. :asd:

Haha humanist ile ne alakasi var ya :asd:
Ha Keramettini mention atman iyi oldu. Sana ozelden o kadar kibar davranmaminda sebepi Keramettindi, gelince kendisinide sorabilirsin.:)
Emek veren adam diyorsun halada sen anlamamisin konuyu. Adam senin gibileriyle dalga geciyor resmen kendi gotunu kurtarmak icin ama hala kibarlikdan bahsetiyorsun. Saka gibisin.

'Sana satasmam' sadece sana alinti yapip, bu adam soyle yapiyor kufurden baska bisey haketmiyor demem satasmak oldu. Sonra senin 'kibarligin' etrafimda dolanma yuru git demen mi kibarlik. :asd:
Ya ne mesajlarımı okumuşsun ne beni tanıyorsun ne görüşümü biliyorsun .
Döviz başlığında Genel Sohbet başlığında uyutuyorlar 80 milyonla dalga geçmeye kalkıyorlar diye geceler boyu ağlayan zırlayan benim .
Sportif anlamda Galatasaray kimliğini taşıyan birine '' dediği ne kadar billur geçmek olursa olsun'' hakaret etmek doğru değil diyorum sen neyden bahsediyorsun
Kibarlıktan bahsettiğimse senle zaten aramız bok gibi anlaşamıyoruzda ne zamandır ikili diyaloğa girmedik gelip laubali bir şekilde laf ediyorsun bulaşma yav bulaşma kendi içinden de geç ne yazıyorsun bana daha sonra git diyorum iyice yapışıyorsun.

Abdurrahim Albayrak Galatasaray icin cok seyler vermis ve basarmis bir yoneticidir

Bu yine de Trump aciklamasini kurtarmiyor. Sadece yanlis bir bahane degil, ayni zamanda gereksiz bir yavsama cabasi.

Hukumetin bu kadar pesinde olan yonetici istemiyorum. Kulubun durusu icin cok zararli. Karsisinda olsa da benzerini soylerdim, Galatasaray yoneticileri politize olmamali Galatasaray taraftari arasinda her siyasi gorusten insan var.

Ya ne mesajlarımı okumuşsun ne beni tanıyorsun ne görüşümü biliyorsun .
Döviz başlığında Genel Sohbet başlığında uyutuyorlar 80 milyonla dalga geçmeye kalkıyorlar diye geceler boyu ağlayan zırlayan benim .
Sportif anlamda Galatasaray kimliğini taşıyan birine '' dediği ne kadar billur geçmek olursa olsun'' hakaret etmek doğru değil diyorum sen neyden bahsediyorsun
Kibarlıktan bahsettiğimse senle zaten aramız bok gibi anlaşamıyoruzda ne zamandır ikili diyaloğa girmedik gelip laubali bir şekilde laf ediyorsun bulaşma yav bulaşma kendi içinden de geç ne yazıyorsun bana daha sonra git diyorum iyice yapışıyorsun.
Bencede kufur hakediyor dogrusu bu, ki Mertinde gorusu ayni sekilde. Galatasarayin kimligini tasisin tasimasin bu aciklamalar yanlis ve milleti yanlis yere dogru yonlendiriyor. Yoneticisin dogru duzgun isini yapmalisin yalan atmadan.
Fikrimi sundum laubali bir sekilde olmayan. Sonra bakiyorum yine bana laf atmisin ki baska bir konuda yine laf atmisdin, bisey demedim. Satasmak degildi benim derdim ama artik oraya dogru goturuyorsun olayi. :)

Abdurrahim Albayrak Galatasaray icin cok seyler vermis ve basarmis bir yoneticidir

Bu yine de Trump aciklamasini kurtarmiyor. Sadece yanlis bir bahane degil, ayni zamanda gereksiz bir yavsama cabasi.

Hukumetin bu kadar pesinde olan yonetici istemiyorum. Kulubun durusu icin cok zararli. Karsisinda olsa da benzerini soylerdim, Galatasaray yoneticileri politize olmamali Galatasaray taraftari arasinda her siyasi gorusten insan var.

AKPli olsun, Tayyipcide olsun ama onlarin propagandasini destekleyerek Galatasaraylilarin gozunde kucuk dusmeyi goze bile aliyor. Galatasarayli bide bu adam... yanlis yapmis cok net.

Geri
Üst Alt