Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
eger albayrak unal aysal in listede yer alirsa bu su anlama gelir,unal aysal in TD adayi lucescu.
Albayrak listedede olmassa yine ağlamasında..Telegolü hemen programa çağırır
Arda dediğin doğru,Luce gündeme gelecektir.
Kesinlikle seçilmemeli.Şovmen herifin teki.
Adi gecmisti zaten ancak öyle birseyin olacagini sanmiyorum. Lucescu artik 70 yasinda ve son dönemlerini yasiyor. 80 yasina kadar TD olacak degil ya. Bizim de artik istikrara ihtiyacimiz var. Son döneminde her istegini yerine getiren bir kulübü var ve elde etmek istediklerini o kulüpte daha cabuk elde edebilir. Zaten basaracagini da basarmis artik. Galatasaray´a gelirse 0´dan takim yaratma ve basarili olma motivasyonu ne kadar olur, süpheliyim.
Lucescu bu ülkenin gördügü en basarili TD´lerin basinda gelir tartismasiz. Ama gecti artik bence.
Fatih Altayli:"Albayrak ekibin icinde olacak ancak yönetim kurulunda olmayacak. Sportif AS´de bir görev üstlenecek, dolayisiyla futbolcularla ilgilenecek."
Sicak ortam, sevgi ortami yaratmasi icin orda olacak anlayacaginiz. Profesyonel bir görevi yok.
Fatih Altayli:"Albayrak ekibin icinde olacak ancak yönetim kurulunda olmayacak. Sportif AS´de bir görev üstlenecek, dolayisiyla futbolcularla ilgilenecek."
Sicak ortam, sevgi ortami yaratmasi icin orda olacak anlayacaginiz. Profesyonel bir görevi yok.