Abdurrahim Albayrak: ”Başkaları panik yapsın, biz yapmayalım! Şampiyon olacağız”

Melih Akan

Ulubatlı Souness
Abdurrahim Albayrak: "2 sene üst üste Galatasaray'ı şampiyon yapan rahmetli babam değil herhalde. Okan Hocadır. Bu takım namağlup, yapmayın. Camiamıza yalvarıyorum, moral verelim. Bir beraberlikle böyle bir şey olabilir mi?

Galatasaray 4 puan önde. Ne olur başkaları panik yapsın, biz yapmayalım. Hocanın da takımın da morale ihtiyacı var. Hocaya da oyunculara da güvenim sonsuzdur."

Mauro Icardi'nin Karaköy gezisinde oturduğu bankın turistik alan haline dönüşmesi hakkında

Abdurrahim Albayrak: "Ben şu anda Galatasaray'ın şampiyonluğuyla ilgileniyorum. O, orada oturmuş, bu buradan kalmış, onlarla fazla ilgilenecek halim yok. Icardi Galatasaray'ın bir değeridir. Çok kıymetlidir. Onun da Osimhen gibi 2 senede Galatasaray'a çok büyük katkıları olmuştur. Bir an önce sahalara dönmesini diliyorum"

Abdurrahim Albayrak, ".Taraftarımıza sesleniyorum. Kimsenin paniklemesine gerek yok. Birlik olacağız ve Allah'ın izniyle şampiyon olacağız. Şu anda tek namağlup takım var Galatasaray. Tek lider var, Galatasaray. 4 puan önde, averajla önde... Bu panik nedir?

Unutmayın ki bu takım 2 sene üst üste şampiyon oldu. Bu yönetimle oldu, bu taraftarla oldu. Kimsenin moral bozmasına gerek yok. Bu işler panikle olmaz. 8 dönem Galatasaray'da futbolun başında oldum. Bunun 6'sını şampiyonlukla tamamladık. Şu an yönetimde mevcut arkadaşlarıma da Okan hocaya da inanıyorum. Güvenim tamdır. Sakin kalacağız, soğukkanlı olacağız. 4 puan fark az değil. Takımımıza, yönetimimize moral verelim."

Saha zeminini düzeltemediniz diye sizin yüzünüzden şampiyonluk kaybettik malum kulübe.

Dayı sen bir sus ya, statta bir tepki yok, keyfe keder hocalık yapıyor, 2 aydır takım dökülüyor, daha ne istiyorsunuz bir anlasam.

Geri
Üst Alt