GSCimbom
Abdurrahim Albayrak: "Biz bu adamı almıştık"
Aslan Karadağ

Abdurrahim Albayrak: "Biz bu adamı almıştık" Sayfa 2

Aslan Karadağ ·

Cevap
30
Okunma
2,3K
Sayfa
2/2
Harbi vasat adam ya göklere çıkarıyorlar Bursa’da bile bir numarasını görmemiştim.
Bende boş kaldığımda halı sahada sağ çekip vuruyorum arada köşeye gidiyor. Sen adamın önünde sadece dikil topa vurmasını bekle hamle yapma sonra da adam topa iyi vurdu olsun bu goller Ptt’de de atılıyor. Ayrıca kalede de Muslera yok bu Fatih 2 haftada
bir 30 metreden yer.

Abdurrahim Bey, buyugum oldugunuz icin kufur etmek yakismaz ama kendimi cok zor tutuyorum. Hala anlayamadiniz mi Yusuf gibileri bize karsi maclarda kicini yirtiyor? Sizin gibileri gorsun de bu performansima aldanip beni alsin ve milyonlari cukkalayim diye. Galatasaray’a gelse birsey yapamaz. Cok ornegini gorduk Anadolu’dan alinan topcularin. Bir tek biz de tutan Engin Baytar, Yasin Oztekin ve biraz da Adem Buyuk ve belki de Taylan. Anadolu’dan gelen digerlerinin hicbiri tutmadi.

Bunu bir tek ben mi görüyorum diyordum ki sonunda sende söyledin. Gol güzel falan değildi, kalenin ortasına ve Fatih'in üstüne gidiyor. Fatih'in duruş yeri yanlış ama daha yanlış olan yukarı doğru zıplayamayan bir kaleci almış olmamız adam olduğu yerden 20 cm ancak zıplayabiliyor. Alamadıği korner topunu hatırlayın o bile gol oluyordu ordada zıplayamadı.

Refleksleri iyi ama zıplayamıyor, kafa seviyesinin üzerine gelen toplara çok zor müdahale ediyor ya da edemiyor. Antep maçında Andre'den aynı golün bir benzerini yedi. O topta kalenin ortasına ve Fatih'in üzerine vurulmuştu buda aynı yere vuruldu. Kalede başka bir kaleci olsa bu iki golüde avuç içiyle yukarıya tokatlar kornere çelerdi.

Bununla ilgili görüntüleri bulabilirsem konusuna ekleyeceğim. Bunu bizim değil kaleci antrenörünün tespit edip çalıştırması gerekirdi ama ayak tenisinden fırsat olmuyor herhalde.

Aynen öyle hocam. Fatih, Muslera'nın yokluğunda idare edebilecek kaleci. Ama birinci sınıf kaleci değil. Adamın sadece refleksleri iyi. Nerede duracağını bilmiyor. Rakip oyuncu kaleye gelirken "bunu atamaz" dediğim tüm şutları içeri aldım. Yusuf'un attığı gol gibi. Yusuf pozisyon alırken şut çekerken "o şekilde gol yenmez" sakinliğini yaşarken golü yedik.

Ayrıca hatırlarsan bizim Leo Franco döneminde Selçuk Şahin çok uzaklardan bir gol atmıştı. Tamamen Leo Franco hatası. Ama görsel olarak muhteşem bir goldü. O gole Selçuk'un başarısı mı denir, yoksa Franco'nun hatası mı? Ben Franco'nun hatası dedim. Ama Fenerbahçe tıpkı Albayrak'ın mantığıyla Selçuk'un başarısı dedi ve o gol hatırına yıllarca Fenerbahçe'de kaldı.