Abdurrahim Albayrak: “Devre arasında transferlerle bambaşka bir Galatasaray olacak”

Sallıyor çok net bir şekilde. Adam gibi transfer yapabilmemiz için eldeki yüksek maaşlı, yaşlı ve gözden düşmüş adamları çıkarmamız lazım. Sadece Maicon'un durumu az biraz net gibi diğerlerinde tık yok. Taraftarın gazını almak için yapıyor böyle açıklamaları ama farkında değil beklenti içine sokup transfer yapmazlarsa (veya çok düşük profilli oyuncular alırlarsa) tepki katlanacak. Günü kurtarmayın, geleceği inşa edin dektekleyelim ama sizde o çap yok ne yazık ki.

Bir şey diyeceğim de ceza yemeye gerek yok.

Konustuklarinin ne gibi bir sonucu oldu ? Ne elde edebildik ?

ne yapmalıydık? cbaşkanına mı çıkmalıydık? herkes konuştu.Başkan konuştu.Terim konuştu.Abdur konuştu.Taraftarlar yürüyüş yaptı.Adamlar inat etmiş.Yemin etmişçesine dönmüyorlar düşmanlıktan.Adam alaylı diye bu kadar üstüne gidilmez.

Gomis i satip Galatasaray çocuğu emre yi almak nelere mal oldu buyrun
Gomis karakterli olsa ne olur olmasa ne olur senin görevin onu idare etmek değilmi

Galatasaray Düşmanlarının .........

Şurada yapılan açıklamalar nankörlük. bu sezon albayrak ve başkana yazar orası ayrı.Ama kalecimize kredisi var kredisi var demesini biliyor herkes.Fatih terimin kredisi çok.Albayrak ında bırakın kredisi olsun.Adam her yöneticilik döneminde takım şamp olmuş. istifa et yazıyorlar. Duygun yarsuvat ve ekibi mi gelsin ne olsun istiyorsunuz.2 aydır yapmadıgımız şey kalmadı.Ceza üstüne ceza yedik.Konuşacakları bişey kalmadı artık.Ocak ayında yönetimin kendini affettirmesini bekleyeceğiz.
Adam yalamış yav, öyle böyle değil açıklamanın yüzde doksan beşi yalamaktan ibaret.

Yapılan diğer açıklamalara gelince, ortaya konan talepler ile ilgili sonuçlar nedir? Maçı izlemedim ama okuduklarımdan anladığım kadarı ile yine hakem etki etmiş.

Açıklamar ile taahhüt ettikleri eylemleri yapacaklarına inanıyor musun? Ben inanmıyorum çünkü bu akşam bu yalama atraksiyonu bile bunun böyle olmayacağına dair net kanıt. Oraya buraya şikayet edeceğiz diyen adamlar Kulüpler Birliği açıklamasına karşı yalama açıklaması yapıyorlar.

millet bahceleriyle olmadı apocum birde millet kıraathanesi açılışıyla şansımızı deneyelim ne dersin

ocakda da bişey yapamayız etki yapabilecek bi forvet almak için hangi futbolcuyu satacaklarda gelir elde edeceklerde transfer edecekler
kiralama meselesi var onun bile kira parasını nasıl karsılayacaksınız.
gençlerden başka şans yok şunu görün artık öyle cafcaflı bi deplasmanda kalmadı neredeyse
artık şans bulmalılar

levent tüzemen 3 forvet ile anlaşılmış dedi.maicon devre arası gidiyormuş ondan gelecek parayla anlaşıldığı söylenen 3 forvetten biri alınacakmış.

Abdurrahim Albayrak: "Dün akşam gördünüz, 41 bin kişi ile dünya rekoru kırıyor Galatasaray. Yarın 40 bin kişi, 30 milyon olur.

size burda gitmeyın dedık anlatamadık gıdersenız bu adam bu lafları söyler

Devre arası yapacağımız transferlerle lafını duymadım ben? Yine izledim konuşmasını öyle bir cümlesi yok?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu takım şl liginden elenip ligde bu hale geldiyse en büyük sorumlusu sensin.koskoca galatasaray her maça 10 kişi çıkıyor senin beceriksizliğin yüzünden

Devre arası yapacağımız transferlerle lafını duymadım ben? Yine izledim konuşmasını öyle bir cümlesi yok?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ne yalan söyliyim bende duymadım, zaten artık böyle şeyler söylemeye hakkı yok, kimse inanmaz bunlara. Devre arası bambaşka bir takım kurulmaz. Bir ara ünal aysal devre arası 10 tane topçu almıştı da hepsi çöp çıkmıştı. Devre arası kim iyi topçusunu verirki. 1 tane idare edebilecek forvet alablseler razıyız.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

sezon bitti bari
allahtan box zamanı biraz wilderi izleyelimde kendimize gelelim

Ayrıca, senin hedefin şampiyonlar ligi grubundan çıkıp şampiyonluk yarışında iddialı olmak olmalı. Bunun için devre arası değil, oyuncu havuzunun, özellikle bonservisi olmayan oyuncu havuzunun daha geniş olduğu sezon başı yapacaksın yapacağını. Bu hedefler uçup gittikten sonra hamle yapsan ne olur, bir sürü parayı kaybettin veya kaybetme riski ile karşı karşıyasın, üstüne yine bir sürü para harcadığın ile kalırsın. Devre arası yapılan hamle ile kötü gidişatın durduğunu da ben pek hatırlamıyorum. Böyle bir açıklama bile ne kadar plansız iş yaptığınızı gösteriyor beceriksiz yalakalar.

Galatasaray'ı biraz seven bir başkan bu transfer heyetine ve teknik ekibe 1 santrafor dışında bir kuruş harcatmaz ve Mayıs'ta da görevi bırakır.

Geri
Üst Alt