Abdurrahim Albayrak: “Devre arasında transferlerle bambaşka bir Galatasaray olacak”

Kaliteli bi forvet ve stoper alınırsa o teknik ekip sana ve o çok sevdiğin yalaka apo avcıya neler yapacak göreceksin sabret biraz. Tüpçü, belediyespor lobisine rağmen hem de

Bana bir şey yapamazlar sıradan bir taraftar olarak da Avcı'ya veya takımına inşallah dediklerini yaparlar. Bütün sorunumuz o santrafor ve stoper zaten.

Yaw bi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Transferleri nasıl yapacaksın ?
Hadi yapa bileceksin yaz döneminde neredeydiniz 3 ay boyunca?

Bariz yalan konusuyo
Getireceginiz futbolcular takımın capını degistirecek kalitede ise devre arası nasıl bırakıyolar bunları ?
2 santrafor alacaģız dedin milyonları kandırdın
Şimdi takım 2 anadolu macı kazansın bu takım cok iyi sadece sakatlarımız var diyeceksin. Gercekten hayal kırıklığı yaşıyorum seninle ilgili.

Bana bir şey yapamazlar sıradan bir taraftar olarak da Avcı'ya veya takımına inşallah dediklerini yaparlar. Bütün sorunumuz o santrafor ve stoper zaten.
Bütün sorun o değil ama en büyük sorun o dünyadaki hiç bi hoca erenli takımı şampiyon yapamaz. Buna rağmen hakem faciaları federasyon çelmeleri olmasa şuan liderdik.sakatlıklardan bahsetmiyorum bile.

ne yalan söyliyeyim bazı arkadaslardaki iyimserlikten olmasını isterdim heleki bu sezon özelinde

her anlamda köşeyi sıkıştık ve karsılık hicbir hamlede yapamıyoruz ne tffye ne hakemlere ne takımın oyunununa ne teknik durumlara ne yönetime

buna ragmen iyimserlige sasırıyorum

Bugün itibarıyle Galatasaray yönetimine saygımız bitmiştir, makama da saygım yok koltuğa da.

Sevgi pitircigi olmanin su saatte bir anlami kalmadi artik. 17 klup arti TFF birlik olmus uzerine geliyor. Kenetlenip ic sahada tepkimizi koyacagiz.

Bu sene sampiyon oluruz olamayiz ayri ama boyle baris aciklamalarina hic luzum yok.

Galatasaray yönetimleri bu kalibrede oldukça ölene kadar Terim daha çok gider gelir.

Göndereceksek niye getiriyoruz. Getiriyorsak niye gönderiyoruz.

kes abdül senin anlayacağın işler değil bu işler.

Su tablonun sorumlusu Terim diyen net art niyetlidir. Tamam bizde soyluyoruz Omer Bayram eren oynamaz falan ama olay bambaska. Takima yapilan operasyonu gormuyor olamazsiniz

1 ay var transfer donemine, son sansiniz, umarim Fatih hoca'ya ve taraftarlara yapacaginiz dogru transferler ile hatanizi telafi edersiniz.

Yazin transfer yapamayan takim devre arasinda takimi ucaracak transferler yapacak he. Guldurme bizi yalanci yalaka maguruscu.

Geri
Üst Alt