Abdurrahim Albayrak: “Devre arasında transferlerle bambaşka bir Galatasaray olacak”

DtcUI0OX4AEaRc5.jpg:large
:d
[B]Abdurrahim Albayrak[/B]‏ @[B]_AAlbayrak[/B] 8 dk.8 dakika önce
Daha fazla
Cok uyanik olmaliyiz kimsenin oyununa gelmemeliyiz ocagi bekleyib hep beraber mutu olacagimiza guvenim tamdin saygilar

Yav bırak dayı Allah AŞKINA SEN 2 FORVET ALACAĞIZ DİYE SAĞA SOLA BEYANAT VERİYORDUN NERDE BU FORVETLER?

ÖMER bayramla muğdatı kim aldıysa o arkadaş transfere karışmasın.Yoksa düşme potasına kadar yolu var bu işin.

Brezilya'dan genç yetiştirmek için 31 yaşında kaleci alacaktı 2011 senesinde.

Muslera'yı taraftar aldırdı sonra tabi.

Tarihin en iyi kuralarından birini cekicez , Şampiyon kadronun gelip üstüne konup başkanlık yapıcaksınız. Bi gram emeğiniz yok geçen seneki şampiyonlukta bir gram bile yok tamamen dursuna yazarım ben o şampiyonluğu. Kalkıp o şampiyon kadroyu bozup en iyi oyuncusunu gönderip üstüne transfer yapmayacaksınız senin işin bitti apo yok yani bu klüpte artık 1 dakka durmaya hakkın yok. En çok sevdiğim başkandı bu arada hep iyimser klübü koruması yanını desteklerdim ama buraya kadarmış. Forumda Eleştiren arkadaşlara hep karşı cıkardım professyonellik isteyen arkadaşlara karşı çıkardım hepsinden özür diliyorum haklıymışsınız bu başımızda ki başkan dediğimiz iki tane köylü yüzünden bu durumlara düştük biz.

Sampiyonluklari ve basarilari su soytariya baglayanlar var ya resmen rezillik.

Daha kulübünü bile savunmaktan aciz olan bir yönetici isterse yönetici oldugu sürecte 10 sampiyonluk görsün yine bu kulüpte yeri yoktur.

Bu adamın konuşması yasaklanmalı. Yapacağı şey oturacak florya da futbolculara arkadaşlık yapıp bi istekleri var mı soracak giderecek. Daha fazlası olmaz bundan

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beklemedeyiz hala sayın Albayrak.

Stoper Maicon
Kanat Sinan
Forvet Muğdat

Adam haklıymış be bambaşka takım görücez

Forvetsiz şampiyonlar liginden etti...şimdide şampiyonluk şansımızı yok ediyor. Resmen sabotaj ediyorlar

Geri
Üst Alt